Tomb Raider

Aantal wielen: 5
Aantal winlijnen: 15
Min inzet/winlijn: $0.05
Max inzet/winlijn: $0.50
Max Munten per lijn: 5
Max Per Spin $/£/€: 37
Scatter Vermenigvuldiger: Ja
Gratis Spins: Ja
Hoogste Jackpot: 7,500 munten of €18,750
Progressieve jackpot: Nee
Software Leverancier: Microgaming

Tomb Raider online slot om zelfs met je mobiel te spelen

Het merk Tomb Raider heeft een ongewone, maar succesvolle reis achter de rug, die begon als een computerspel dat later op het grote scherm tot leven kwam toen het werd ontwikkeld tot een film, er was absoluut geen reden om te twijfelen dat dit avontuurrijke thema uiteindelijk het rijk van de online slotswereld bereiken. Deze Microgaming videoslot heeft 5 rollen en 15 betaallijnen, en net als zijn cinematografische tegenhanger is Lara Croft de ster van het spel.

Ga met Lara mee op zoek naar schatten en terwijl je dit doet, kun je misschien een aantal prachtige bonusprijzen activeren. Tomb Raider is een van de allereerste slots van Microgaming, en dit merk je aan de gedateerde afbeeldingen en geluiden. Sindsdien is er een upgrade en release van een vervolg, Tomb Raider II Secret of the Sword. Dit is een slot met 30 winlijnen met een moderne uitstraling; niettemin, wat de eerste versie mist in afbeeldingen, betaalt het in bonussen en uitbetalingspotentieel.

Uitbetalingen, symbolen en inzetlimieten

Tomb raider - Uitbetalingen, symbolen en inzetlimieten

De symbolen die je tegenkomt tijdens het spelen van de Tomb Raider-sleuf zijn samengesteld uit de standaard speelkaartsymbolen, evenals enkele speciale symbolen die hogere uitbetalingen opleveren. Er zijn twee Scatter-symbolen: de Lara Croft en de Ancient Idol. De eerste activeert de gratis spins-functie, terwijl de laatste de bonusronde activeert. Het logo van de game dient als een wild-symbool en vervangt alle andere symbolen behalve de scatters.

Zoals bijna alle Microgaming-slots heeft Tomb Raider een gevarieerd gokbereik. De laagste inzet die u kunt plaatsen is £ 0,75 per draai en de hoogste – £ 375. Dit is geweldig voor zowel casual spelers als high rollers, dus de gokkast is geschikt voor vrijwel iedereen. Hoewel er geen progressieve jackpot is, is de maximale winst die je kunt claimen 337.500 keer je inzet – wat behoorlijk indrukwekkend is.

Gratis spinsronde & bonusspel

Tomb Raider- Gratis spinsro

Als je drie of meer Lara Croft Scatter-symbolen krijgt, ontvang je in totaal 10 gratis spins. Alle winsten die je van hen krijgt, zullen worden verdrievoudigd, wat best zoet is. Als het je lukt om drie of meer Ancient Idol-symbolen op een winlijn te krijgen, activeer je het bonusspel. Je moet drie van de twaalf soortgelijke idolen kiezen, waarbij elk een geldprijs verbergt. Zodra je ze alle drie hebt gekozen, tellen alle beloningen op. Dit is een kort en krachtig bonusspel met een groot winstpotentieel en bovendien wordt het vaak geactiveerd.

Win 10 gratis spins met 3x multiplier

Lara is de spreiding van het spel en 3 of meer van deze symbolen die ergens op de rollen verschijnen, activeren de Free Spins-functie die 10 gratis spins beloont met een 3x multiplier; extra gratis spins kunnen opnieuw worden geactiveerd door 3 of meer symbolen van Lara te krijgen.

Ontgrendel de schatten van het graf met 3 idolen

Spelers gaan de Tomb Bonus-ronde in wanneer 3, 4 of 5 Bonus-idolen op de rollen landen. In het graf worden spelers geconfronteerd met 3 of meer idolen om uit te kiezen en de verborgen schatten van het graf te onthullen.

Zo zie je dat Tom Raider meer een medium variantie slot is met enkele momenten van droge spreuken, maar het zal behoorlijk betalen als de tijd rijp is.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)