Super Jackpot Slots Gratis app om Jackpot Slots te spelen

Super Jackpot Slots Gratis app om Jackpot Slots te spelen

De gratis app Super Jackpot Slots is beschikbaar in de iTunes Store en in Google Play voor mobiele smartphones om gratis gokautomaten in Vegas-stijl te spelen. Deze Slots-app is ontwikkeld door Everi Interactive Gaming Developer. Met de meest authentieke gratis casino gokautomaten ervaar je het gevoel van gokautomaten in Las Vegas-stijl. Je hoeft geen echt geld uit te geven om gokautomaten te spelen, aangezien deze allemaal gratis zijn in deze app en je krijgt eigenlijk gratis munten om de jackpot gokautomaten te spelen. Maar onthoud dat aangezien er geen echt geld wordt uitgegeven in de gratis app van Super Jackpot-slots om jackpot-slots te spelen, uw winsten ook virtueel zijn, wat betekent dat u gratis munten wordt aangeboden om meer te spelen.

Jackpot Slots om te spelen bij de gratis app Super Jackpot Slots

Jackpot Slots om te spelen bij de gratis app Super Jackpot Slots

Je kunt ervoor kiezen om op een van de Vegas-slots te spelen. Er zijn meer dan 80 gokautomaten om hier te spelen. Enkele van de beste slots zijn Penn & Teller, Zoltar Speaks, Black Diamond, Double Jackpot Gems, MeltDown, Blazin ‘Gems, Sapphire Spin, Super Jackpot Wild Gems, Super Jackpot Double Lion, Lightning Zap, Kingmaker, Smash Hit Progressive, Wild Wild Gems, Smokin ‘777, Total Meltdown, Blazin’ Ice, Lightning Diamonds, Money Frog, Double Wolf, Bonnie & Clyde, Double Patriot, Atomic Meltdown, El Dorado, Foxtrot, Star Magic, Tiger 7s, Triple Threat, Double Ruby, Double Lotus, Blue Ribbon, Double Cherry, Smokin ‘Triples, Double Jackpot, Antony & Cleopatra, Egypt Twins, Golden Fruit, Rumpelstiltskin, Ultraviolet, Red Alert, Wild Butterfly, Roman Glory, Double Leopard, Ice Opals, LOL en anderen.

Het enige wat je hoeft te doen is de app downloaden en deze slots spelen die geweldige uitbetalingen bieden. Je kunt draaien om SUPER Jackpots te winnen in Klassieke Slots met 3 Rollen, de dagelijkse uitdagingen aangaan en meer gratis fiches winnen om meer Slots te spelen. Dan is er een superwiel en spaarvarken dat grotere prijzen biedt. Als u verbinding maakt met een Facebook-account, krijgt u meer gratis fichebonussen. Speel elke dag een Slots-toernooi en win meer munten om Jackpot Slots te spelen.

U kunt ook videopoker- en blackjackspellen spelen. Voor VIP-spelers zijn er ook tafels met hoge limieten.

Hoe begin je met het spelen van Super Jackpot Slots Gratis app om Jackpot Slots te spelen?

Om aan de slag te gaan met het spelen van de gratis Super Jackpot Slots-app om Jackpot-slots te spelen, hoef je alleen maar je mobiele smartphone te kiezen, of het nu Android en iPhone is.

Ga nu naar de respectievelijke app-winkels en download de game-app op je mobiel.

Klik hier om de app gratis op uw iPhone te downloaden

Klik hier om de app gratis te downloaden op je Android

Je kunt als gast spelen of inloggen met je Facebook-account om aan de slag te gaan

Je krijgt als welkomstbonus meer dan 5000 gratis munten om slots te spelen

Draai vervolgens aan het wiel voor dagelijkse gratis munten en ontvang meer munten.

Bezoek de spellenlobby en klik op de fruitmachines om te spelen.

Wat geweldig is, je zult dubbele jackpot-slots vinden om met deze app te spelen.

Hoe begin je met het spelen van Super Jackpot Slots Gratis app om Jackpot Slots te spelen

De Double Jackpot Slots maken deel uit van een reeks klassieke Everi-spellen met minimale winlijnen, wilde symbolen en enkele jackpots met veel geld. In feite zul je in dit spel twee jackpots vinden, waarvan er één 10.000 munten uitbetaalt als je drie speciale symbolen raakt op de 5e winlijn.

In de Double Jackpot Slots met de wild symbolen kun je inderdaad een hele mooie jackpot verdienen.

In feite lijkt het speldisplay in het Double Jackpot Slots-spel op een fysieke eenarmige bandiet. De haspeltrommels hebben zelfs een licht 3D-gevoel voor extra authenticiteit.

De instellingen in het spel zijn ook intuïtief. Via een handige slider pas je de Auto Spins functie aan en zet je Quick Spin aan voor snelle games. In deze slots is er het tabblad ‘Recall’. Hier kunt u uw eerdere weddenschappen, overwinningen en lopende balans bijhouden. In termen van geluidseffecten is er een zacht stalen drumgeluid dat speelt terwijl de rollen draaien. Een heel eenvoudige fanfare speelt wanneer u een winnende uitbetaling ontvangt.

Speel 5 inzetlijnen op 3 rollen

Speel 5 inzetlijnen op 3 rollen

Als je van online gokautomaten met 3 rollen houdt, zul je warm worden voor de mechanica in dit spel. U kunt 5 winlijnen spelen, inclusief alle drie de horizontale rijen plus de twee diagonalen. Munten beginnen bij slechts 0,25 maar gaan helemaal door tot 50,00 voor een maximale inzet van 250,00. U kunt ervoor kiezen om slechts 1 winlijn in het spel te spelen als u dat wilt.

Er zijn slechts drie symbolen te vinden in de Double Jackpot online slots. Met drie willekeurige symbolen wint u 2x een lijninzet. Elke 3 BAR-symbolen belonen 5x de lijninzet. Drie witte BAR-pictogrammen betalen 10x, terwijl drie rode BAR’s 20x betalen.

Er zijn ‘7’ symbolen. Elke drie 7-en betaalt 20x, maar drie witte 7-en betaalt 40x. Drie zwarte 7’en betalen 100x, en drie rode 7’en betalen 200x.

Met Double Jackpot online Slots krijgt u de meeste reguliere winsten die van de BAR’s kwamen. Maar als je veel ‘Any 3 Bar’-combo’s haalt, kan dit tot een aantal indrukwekkende winsten leiden.

Let op het Double Jackpot-symbool. Het fungeert als een wild en vervangt alle andere symbolen zoals ze op de rollen verschijnen. Een Double Jackpot-symbool verdubbelt elke winnende combinatie die het helpt om te voltooien. Je verviervoudigt elke winnende combo als je twee wilde symbolen op een actieve winlijn laat landen.

De Double Jackpot Slots-machine wordt niet alleen geleverd met wilde symbolen, maar heeft ook twee speciale prijzen beschikbaar. U wint een uitstekende jackpot ter waarde van 2.000x de lijninzet als u drie Double Jackpot-symbolen laat landen op de lijnen 1-4. U kunt echter een jackpot van 10.000x verdienen als u drie Double Jackpot-wilds op regel 5 laat landen.

In de nieuwe Slots Double Ruby heeft het 3 rollen en een speciaal dubbel ruby ​​symbool dat kan leiden tot een jackpot van 10.000x line inzet. De game behoudt zelfs het bekende 3D-effect op de rollen om het dat authentieke gevoel te geven.

Als je van BAR-symbolen en eenvoudiger klassiek slotspel houdt, probeer Everi’s One Red Cent Deluxe dan eens. Het hoogtepunt van het spel is de progressieve jackpot. Als je met de maximale inzet speelt en vijf spelsymbolen landt, ontvang je een gekoppelde jackpotprijs.

Je zult de Jackpot Slots-spellen geweldig vinden om te spelen met deze Super Jackpot Slots Free App.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)