Adventure Palace

Aantal wielen: 5
Aantal betaallijnen: 9
Min inzet/betaallijn: $0.01
Max inzet/betaallijn: $1.00
Max Munten per lijn: 20
Max Per Spin $/£/€: 75
Scatter Vermenigvuldiger: Ja
Gratis spins: Ja
Hoogste Jackpot: 10.000 munten tot 150.000 munten
Progressive jackpot: Ja
Software Leverancier: Microgaming

adventure-palace-gokkasten

Adventure Palace is een 5-wiels video slot met 9 betaallijnen en een wild jungle thema. Deze slot is een interessante toevoeging aan de Microgaming familie en is volgeladen met gratis spins en de steeds aan
populariteit winnende Microgaming gok feature die het mogelijk maakt om extra prijzen mee te winnen.

U kan kiezen uit acht verschillende muntgroottes en heeft de optie om tussen een en vijf munten per betaallijn in te zetten. Dit geeft u een zeer brede reikwijdte aan inzetopties. Speel voor zo weinig als
9 cent per spin of tot wel $45. Er is geen bonus om de maximale inzet te spelen dus u komt ermee weg om met minder te spelen.

ADVENTURE PALACE SLOT REGELS

  • 3 of meer tempels eender waar op de 5 wielen activeren het gratis spins bonusspel. In het gratis spins bonusspel krijgt u 15 gratis spins en alle winsten gedurende het spel worden verdrievoudigd.
  • Krijg een additionele 15 gratis spins als u 3 of meer tempels krijgt in de bonusronde.
  • Het gok bonusspel is geinitieerd wanneer u wint op een actieve betallijn. Om het gokspel te spelen kan u rood of zwart kiezen en het type kaart. Raad juist en u kan ofwel uw winst opeisen of er opnieuw mee gokken.

EIGENSCHAPPEN

Hier zijn de Adventure Palace details die u zou moeten weten:

Players hebben vijf van de hoogstbetalende symbolen (de Olifanten) op een van de actieve betaallijnen nodig om de prijs van 10.000 munten te winnen, wat een redelijk grote jackpot is. Zoals vele Microgaming slots hebben spelers de kans om te GOKKEN met hun geld nadat ze een lijnwinst hadden en ze kunnen hun geld ofwel verdubbelen of verviervoudigen maar er is ook de kans dat ze het net gewonnen geld verliezen.

ADVENTURE PALACE UITBETALING

De scatters zijn de sleutel tot de grootste winsten. In dit geval zorgt het jungle symbool voor de gratis spellen. Krijg er drie, vier of vijf eender waar op de wielen en u krijgt 15 gratis spins waarbij alle winsten driemaal hun betaaltafelwaarde uitbetaald worden.

De betalingen voor de scatters starten bij 2 munten voor 2 en gaan tot een gigantische 500 munten voor 5.

Dit betekent dat bij een maximale inzet en vijf scatters, u 22500 munten bezorgt.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)