Avalon Gokautomaat

Avalon van Microgaming bestaat sinds kort ook in app versie. Het spel was reeds populair als online versie en hoopt dat nu ook te worden met de app versie.

Avalon van microgaming

Avalon Gokautomaat van Microgaming

Verhaal

Avalon was het legendarische eiland uit de Koning Arthur verhalen. Volgens de legende ging hij naar het eiland om te genezen aan de wonden die hij had opgelopen tijdens de Slag bij Camlann. Op dit eiland ontmoette hij de Vrouwe van het Meer (Lady of the Lake) die hem genas en hem het zwaard Excalibur gaf.

De symbolen van dit gokautomaat verwijzen terug naar dit verhaal, zo is het eiland zelf het wild symbool en is de Vrouwe van het Meer het scatter symbool. Verder komen ook de gulden graal, de kroon, en ander objecten die met Koning Arthur zijn gelinkt terug.

Hoe werkt het?

Avalon heeft 5 rollen en 20 lijnen. Er zijn wild en scatter symbolen, een expert modus en 2 bonus rondes.

Het wild symbool kan eender welk symbool in het spel vervangen, buiten het scatter symbool (Lady of the Lake). Meerdere combinaties kunnen van dit symbool kunnen geld opleveren maar enkel de hoogste combinatie wordt uitbetaald.

2 of meer scatter symbolen verhogen de winst, bij 3 symbolen krijg je als speler ook gratis spins. Bij dit spel gaat het om 12 spins. Indien je tijdens deze gratis spinnen wint krijg je ook telkens een willekeurige vermenigvuldigingswaarde, tussen 2 en 7. Het totaal winstbedrag na de spins wordt toegevoegd aan het bedrag dat je daarvoor had. Hierna keer je terug naar het normale spel. Spin je echter opnieuw 3 of meer scatters tijdens je gratis spins, dan krijg je nog eens 12 extra spins.

Een extra feature bij avalon is de gamble. Bij dit feature krijg je 5 keer gedurende je spel de kans om je winst te verhogen. Dit gebeurt via een omgedraaide kaart. Je kan kiezen tussen rood of zwart of de 4 verschillende kaartsoorten (harten, ruiten, schoppen, klaveren). Raad je de kleur juist wordt je winst vermenigvuldigd, raad je de soort juist dan wordt je winst verviervoudigd.

Als laatste bevat deze gokautomaat ook een expert modus waarbij je kan kiezen om 5 of 10 keer na elkaar te spinnen, of auto play waarbij de rol steeds vanzelf spint.

Besluit

Hoewel dit gokspel minder “flashy” is dan sommige andere varianten, is dit spel toch geliefd bij heel wat spelers. De mobiele versie is dan ook het proberen waard.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)