Bonanza Review

Bonanza HD gokautomaten

De Bonanza HD gokautomaten zit boordevol unieke bonussen, gratis cadeaus en verrassingen om je winsten te verhogen. Deze gokautomaat brengt Las Vegas naar je thuis. Spin het wiel en begin de fun!

Beschrijving

Bonanza is een gratis app, dus je verliest geen geld. Je hebt alle spelplezier van de gokautomaten, zonder je druk te moeten maken over het geld. Bonanza bevat enkele gokautomaten, een progressieve jackpot (verhoogt elke keer iemand gokt) en uren spelplezier. Je krijgt van tijd tot tijd gratis munten waardoor je zelden zonder munten zit.

De graphics zijn goed en het spel is vooral leuk op de Ipad waar de symbolen van de slotmachine pas echt opvallen. Doordat het spel gratis is, is dit misschien niet de beste app voor een gokfanaat. Maar voor mensen die gokautomaten leuk vinden maar liever geen echt geld inzetten is dit het ideale spel.

De verschillende thema’s brengen je zo in de sfeer van het spel. Zo is er een gokautomaat met Egypte als thema, met een farao en horus en nog enkele andere Egypte getinte symbolen. Ook de muziek is volledig afgestemd op het thema.

De oplopende, progressieve jackpot maakt het casino gevoel, net als de leuke bonusgames en andere bonussen. Het spel zelf is misschien gratis, maar toch heb je ook hier een adrenaline rush aangezien je munten kan verliezen en winnen.

Is het volledig gratis?

Neen, net als bij andere apps zijn er in game aankopen. Zo kan je extra munten aankopen als je alles verloren hebt. Je kan echter geen geld winnen. Opgepast dus als je net iets te verslaafd raakt. Er zijn echter vaak bonussen , waardoor je op zich, niet al te vaak zonder munten zal zitten. Maar het is dus niet compleet zonder risico.

Toegang tot alle gokautomaten

In het begin van het spel heb je slechts toegang tot 2 thema’s, om de andere te ontgrendelen moet je meer spelen, en meer punten en munten verdienen. Sommige ontgrendelen bij een bepaald aantal munten, voor sommige moet je een bepaald level behalen.

Hoe speel ik?

Simpel, download de app, kies je thema en spinnen maar!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)