Break Away Slots

Aantal wielen: 5
Aantal betaallijnen: 243
Min inzet/betaallijn: $0.01
Max inzet/betaallijn: $0.10
Max Munten per lijn: 10
Max Per Spin $/£/€: 500 munten
Scatter Vermenigvuldiger: Nee
Gratis spins: Ja
Hoogste Jackpot: Start vanaf: 5000 munten of $500
Progressive jackpot: Nee
Software Leverancier: Microgaming

break-away-gokkasten

Als een van de nieuwste slots van Microgaming imponeert Break Away met een gamma aan wieliconen die een gevoel van elektriciteit en brutaliteit zoals ervaren wanneer men naar sport kijkt, aanbiedt. Deze high-end graphics zijn gecombineerd met animaties en geluidseffecten om een volledige immersieve ervaring te bieden.

Ieder aspect van ijshocky is vertegenwoordigd op de wielen. Deze iconen bevatten vlammende hockey pucks, spelers, sticks, skates, ijskuisers, hockeybanen, maskers en zelfs scheidsrechters. Elke is geanimeerd en sommige zetten het wiel in vuur, vrij letterlijk.

BREAK AWAY REGELS

  • Gedurende het basisspel kan de Smashing Wilds feature op eender welk tijdstip geactiveerd worden. Eens geactiveerd worden de wielen bevroren en 1 wiel wordt wild.
  • De derde feature van Break Away is de gratis spins die geactiveerd worden door drie, vier of vijf van de verspreidende Puck symbolen in eender welke positie te krijgen. Vijf puck symbolen krijgen beloont u met een zeer mooie 12,500 munten per munt inzet of 125,000 munten bij de maximale inzet.

BREAK AWAY EIGENSCHAPPEN

Hier zijn de Break Away details die u dient te weten:

  • Het Break Away logo vertegenwoordigt niet alleen het slot maar verschijnt ook op wielen 2, 3 en 4 als een gestapelde wild. U kan effectief 40 van deze gestapelde wilds hebben verschijnen op het scherm op eender welk moment wat betekent dat er meer kansen zijn om winstcombinaties te creeren.
  • Hockey spelers kunnen ook wild zijn maar in dit geval zijn het smashing wilds. Wanneer twee spelers verschijnen op wielen 2, 3 of 4, dan wordt de smashing wild feature geactiveerd en deze garandeert u een wincombinatie.
  • Heeft u zich ooit ingebeeld om een puck zo hard te slaan dat hij in brand vliegt. Wel, dit kan realiteit worden want de vurige puck kan verschijnen op wielen 2, 3 of 5. Als dit gebeurt, dan wordt een feature geactiveerd die u tot 25 gratis spins kan opleveren met rollende wielen. Deze epische feature kan voor een wijd gamma aan vermenigvuldigers zorgen, plus daarbij rollende winsten tot wel 10 keer de normale uitbetalingswaarde.

BREAK AWAY UITBETALING

Krijg de top uitbetaling met de wilds zoals hoger vermeld en dan kijkt u tegen een indrukwekkende 135,000 munten. Na de top uitbetaling vertegenwoordigen de andere five of a kind wins van 250 tot 80 munten waarbij de
de spelerssymbolen het beste zijn.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)