Burning Desire

Aantal wielen: 5
Aantal betaallijnen: 0
Min inzet/betaallijn: $0.01
Max inzet/betaallijn: $1.00
Max Munten per lijn: 5
Max Per Spin $/£/€: 6.25
Scatter Vermenigvuldiger: Ja
Gratis spins: Ja
Hoogste Jackpot: Start vanaf: 3000 munten
Progressive jackpot: Ja
Software Leverancier: Microgaming

burning-desire-gokkasten

Burning Desire is een totaal innovatieve slot speciaal geschikt voor nieuwe spelers, en heeft geen betaallijnen. In plaats daarvan geeft het spelers 243 manieren om te winnen. Deze slot presenteert een verschillende speelstijl waarbij u niet beperkt bent door betaallijnen maar 243 manieren om te winnen aangeboden wordt.

Dit nieuwe concept wordt ‘Way Wins’ genoemd. Alle symbolen zijn naburige scatters en elke naburige symboolcombinatie biedt winst aan. Als u nog nooit een 243 Ways slot heeft gespeeld, dan zal u zien dat het een interessant idee is aangezien er geen specifieke lijnen zijn. In essentie zijn alle symbolen scatters die links naar rechts gealigneerd kunnen worden.

Krijg vijf keer hetzelfde symbool eender waar op het scherm en u wint de five of a kind uitbetaling.

BURNING DESIRE SLOT REGELS

In plaats van een vaste configuratie aan betaallijnen berekent dit slot winsten van links-naar-rechts combinaties, onafhankelijk van hun positie op elk wiel. Een winnende combinatie is elke combinatie van links naar rechts (startend van Wiel 1) van winnende symbolen.

Om geldig te zijn als winst moet een combinatie beginnen op het eerste wiel, en symbolen bevatten op ieder daarop volgende wiel, in eender welke positie.

EIGENSCHAPPEN

Burning Desires details die u dient te weten

  • Het spel heeft een wild symbool dat alleen op het tweede en vierde wiel verschijnt. Het Burning Desire logo is wild en treedt op als een joker voor alle symbolen, op de scattermunt na. Aangezien u niet vijf wilds kan krijgen, is het symbool om naar uit te kijken de diamant. Vijf diamanten krijgen betaalt een mooie 3000 munten of 30.000 bij maximale inzet.
  • De scattermunt symbolen zijn de symbolen om naar uit te kijken als u gratis spins wilt.
  • Krijg drie, vier of vijf scattermunten eender waar op de wielen en u wint 15 gratis spins.
  • Gedurende de gratis spins worden alle winsten verdrievoudigd zodat de top jackpot bij maximale inzet kan groeien tot een mooie 90.000 munten.

BURNING DESIRES UITBETALING

  • Hoewel Burning Desire een relatief “kleine” top jackpot aanbiedt in het basisspel – 3.000x wanneer u 5 Burning Diamonds haalt – kan u een substantiele hoeveelheid munten winnen met behulp van het grote aantal manieren om te winnen en de hertriggerbare Gratis Spins met drievoudige uitbetalingen.
  • Met een 0.01 tot 1.00 inzetbereik en een maximale inzet tot een ongeziene 250.00 kredieten per spin, zal het spel voor de meeste beurzen aantrekkelijk zijn. De maximale inzet op Burning Desire kan een jackpot van tot wel 30.000 munten (in dezelfde munteenheid) opleveren in het basisspel, en tot wel 90.000 munten gedurende de Gratis Spins.
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)