De Manhattan Goes Wild Gokkast

De Manhattan Goes Wild Gokkast is weer een schitterende NoLimit City-release boordevol 5 rollen en 243 betaallijnen. Met de release van dit nieuwste bedrijf kunnen spelers genieten van alle glamour en glitter die de dichtstbevolkte wijk van New York City te bieden heeft. Manhattan gonsde altijd van toeristen en inwoners die in het Manhattan Goes Wild-slot op een interessante, cartoonachtige manier tot leven komen.

Naast de opmerkelijke visuals, zit de game ook vol met verschillende belonende bonussen om te profiteren van de Free Spins-bonus en Random Betty en Bugsy Go Wild-bonussen naast re-spins en verschillende andere verrassingen. De game is via elk apparaat toegankelijk van slechts 0,10 tot 50 credits per draai.

De RTP staat op 95,98%, terwijl de maximale uitbetaling hoger is dan de inzet van 1.215x spelers. Spelers die andere creaties van NoLimit City willen verkennen, moeten Thor, Pixies vs Pirates, Hot 4 Cash, Tractor Beam, The Creepy Carnival, Mayan Magic Wildfire, Owls, Fruits, Dungeon Quest, Hot Nudge, Coins of Fortune, Tesla Jolt zeker eens bekijken , Ice Ice Yeti, Kitchen Drama Sushi Mania en Kitchen Drama BBQ Frenzy.

Manhattan-Wild-Gokkast-Nederland-Review

Manhattan Goes Wild Gokkast gameplay

Manhattan Goes Wild: breng een bezoek aan het schitterende Manhattan.
Met de allereerste draai aan de Manhattan Goes Wild-gleuf voegen spelers zich bij twee interessante, zeer stijlvolle personages die hen de stad rondleiden, waar miljoenen mensen wonen. Terwijl spelers een bezoek brengen aan het oogverblindende Manhattan, kunnen ze genieten van de hoogwaardige graphics van de game die perfect de natuur van de stad weergeven, die barst van glamour en glitter om elke hoek. Deze virtuele reis naar de Big Apple wordt geleverd met een interessante Art Deco-sfeer die er verbazingwekkend uitziet op de rollen.

De achtergrond van de game toont de omtrek van de stad met wolkenkrabbers in de verte. Spelers zullen ook een zeppelin opmerken als deze rond de rollen zweeft. Er zijn ook het prachtige Empire State Building en Chrysler Building aan de zijkant van de rollen. Over de rollen gesproken, ze zijn verpakt met lager gewaardeerde standaard speelkaarten die naast vrouwelijke zangers, damesoorbellen, champagneflessen en twee hoofdpersonages genaamd Bugsy en Betty verschijnen.

Manhattan Goes Wild Gokkast Bonussen

De Manhattan Goes Wild-slot wordt geleverd met vier bonusfuncties, waaronder twee willekeurig getriggerde modi genaamd Bugsy Goes Wild en Betty Goes Wild. De eerste transformeert alle Bugsy-symbolen in wildernis, terwijl de tweede Betty-symbolen omzet in wildernis. Dan is er de Wild Party Respin-modus die spelers activeren door volledige stapels Bugsy- en Betty-symbolen tegelijkertijd op dezelfde spin te landen. Eenmaal hier ontvangen spelers re-spin die vol zit met de gestapelde symbolen die veranderen in wilds, wat in feite twee wilde rollen introduceert voor de re-spin.

Dan is er de Manhattan Free Spins-modus van de game die kan worden gespeeld met het landen van ten minste drie verspreide cocktailglas-symbolen op dezelfde spin. Telkens wanneer spelers in deze modus een symbool met een hogere waarde landen, wordt het verzameld naar een vermogensmeter aan de zijkant. Zodra deze meter is geladen, verandert dat bepaalde symbool in een wild symbool voor de rest van de gratis spins. In het geval van het vullen van de meter met Betty- of Bugsy-symbolen, ontvangen spelers drie extra gratis spins.

Manhattan Gokkast

De geschiedenis van de gokkast

De pokerautomaat was het eerst apparaat waar je muntjes in moest gooien om kans te hebben op een mooie prijs. Dit apparaat bestond uit 5 rijen van elk 5 symbolen, en werd uitgevonden in 1880. Je gooide er 5 cent in, waarna er meerdere kaarten verschenen die je op de juiste manier moet rangschikken. Dit spel was zeer populair, maar moest toch het veld ruimen voor de ”eenarmige bandiet”. Dit nieuwe spel was bedacht door de Duitser Charles Fey, wie beschouwt wordt als de uitvinder van de moderen gokkast.

Die eerst gokkast was niets meer dan drie rollen die handmatig moest ronddraaien met een hendel. Het apparaat was eigenlijk direct een grote hit, en gebruikte symbolen zoals Ruiten, Harten, Schoppen, en de Liberty Bell. Wanneer je als speler drie dezelfde symbolen bij elkaar had gedraaid won je een prijs. Deze gokkasten verschenen al snel in cafés, sigarenwinkels, snackbars en andere plekken waar veel mensen kwamen. Het was een lucratieve handel voor de eigenaars van deze gokkasten, veel spelers verloren veel geld aan deze verslavende machines. En daar komt ook de naam ”eenarmige bandiet” vandaan. Na deze periode werd de gokkast pas echt ontwikkeld en gingen meer mensen de grote aantrekkingskracht van deze apparaten ervaren. Meer lezen, klik hier.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)