De Ozzy Osbourne Gokkast, een complete review

Sinds 2016 brengen NetEnt sporadisch toevoegingen uit aan hun “NetEnt Rocks” -serie gokkasten. En nu is er dus ook de Ozzy Osbourne gokkast.

Deze artiesten gingen Ozzy Osbourne al voor:

Jimi Hendrix
Motorhead
Guns’n Roses

De nieuwste toevoeging, aangekondigd in februari, is dus de Prince of Darkness zelf, Ozzy Osbourne.

Ozzy Osbourne is beroemd over de hele wereld als de zanger van 70’s heavy metal-pioniers Black Sabbath, als een schandalig en waanzinnig succesvolle solo-artiest, en als de patriarch van de originele (en de beste) beroemdheid reality tv-familie, ‘The Osbournes’. Zijn aanzienlijke bekendheid en populariteit zullen ongetwijfeld enkele nieuwkomers naar slotsville trekken, samen met de vaste gokkers die graag de nieuwste gokautomaat willen proberen. Maar is het goed?

Ozzy Osbourne Gokkast Nederland

De nieuwste Rock-gokkast van NetEnt heeft een set van 5×3 rollen, 20 betaallijnen en wordt geleverd met een RTP van 96,3% – 96,67%. Volgens de informatie van de aanbieder heeft het een maximale uitbetaling van meer dan 10.000x de inzetgrootte en is het van gemiddelde volatiliteit.

Het spel heeft een hele reeks functies in zowel het basisspel als de bonus gratis spins. Het komt ook met een ‘Bonus Bet’ -knop die de spin-kosten verhoogt maar betere beloningen oplevert.

Ozzy Osbourne kan gespeeld worden van € 0,20 tot € 100 per draai en is vanaf 21 november 2019 algemeen verkrijgbaar.

Ontwerp & symbolen van de Ozzy Osbourne Gokkast

Het spel begint met Ozzy, vol in een lange mantel van zwarte veren, zittend op een troon bij de ingang van een sinister uitziend stenen kasteel. Deze ingang biedt de achtergrond van het spel, met gehoornde schedels ofwel bovenop stenen pilaren aan weerszijden van de drijvende haspels. Gehuld in duisternis past de griezelige gothic-horrorstripstijl van het ontwerp heel goed in de sfeer van Ozzy. Op de achtergrond vallen licks van enkele van de grootste hits van Ozzy en Sabbath op.

Symbolen met een lage waarde zijn rozen, kruisbeelden, schedels en raven die elk op een van de vier kaarten zijn geplaatst. Hoogwaardige symbolen zijn allemaal van Ozzy in verschillende poses op verschillende gekleurde achtergronden; blauw, groen, oranje of rood. Red Ozzy is het waardevolst met 5 op een winlijn met een waarde van 50x de inzet. De wildernis is een gehoornde vampierknuppel en de verspreiding is de gepantserde tank van de duivel. De scatter-symbolen verschijnen alleen op rol 1, 3 en 5.

Ozzy Osbourne Gokkast Nederlands

Speciale functies van de Ozzy Osbourne Gokkast

Bonus inzet
Symbool Opladen
Gratis spins
Bonus inzet

De bonusinzet geeft u de mogelijkheid om met een paar opmerkelijke voordelen te spelen ten opzichte van een normale draai; de RTP steeg van 96,3% naar 96,67%, een extra gratis spin wordt toegekend wanneer geactiveerd, en hogere multiplierwaarden zijn van toepassing wanneer toegekend. Allemaal goed spul, maar de prijs om te betalen is een 100% verhoging van uw inzet.

Symbolen Opladen

De Symbol Charge Up-functie is geactiveerd in zowel de respin- als de free spins-functie en is afhankelijk van de uitkomst van symbool- en feature-spinners;

Het vak Symbol Spinner links van het bord draait om een ​​van de symbolen van het spel te onthullen. Aan dit symbool is vervolgens een functie gekoppeld voor de respin (of gratis spins in de bonusweg).

De Feature Spinner onthult een van de 4 functies die op het gekozen symbool kunnen worden toegepast;
Muntwinst: elk gekozen symbool dat landt, betaalt het equivalent van three of a kind

Symboolvermenigvuldiger: de gekozen symbolen hebben een vermenigvuldiger van 2x of 3x toegepast. Bonus Bet spins zien de multiplier toenemen tot 5x of 7x

Ozzy Osbourne Gokkast Nederlands Netent

Wild: de gekozen symbolen veranderen allemaal in wilds

Upgrade: de gekozen symbolen veranderen in het volgende best betalende symbool.

respin
Landing 2 scatter-symbolen activeert een respin. Voorafgaand aan de respin schakelt de Symbol Charge Up-functie een symbool en een bijbehorende functie in voor de duur van de respin.

Gratis spins
Het landen van 3 scatter-symbolen activeert 4 gratis spins (5 gratis spins als de bonusinzet wordt gespeeld). Een scatter-symbool dat in de spinnerbox terechtkomt tijdens de Symbol Charge Up voorafgaand aan een respin, veroorzaakt ook gratis spins.

Tijdens gratis spins wordt de Symbol Charge Up-functie voor elke spin geactiveerd. De functie die aan het overeenkomstige symbool wordt toegekend, wordt vervolgens op dat symbool toegepast voor de rest van de gratis spins. Meer dan één vermenigvuldiger kan aan een enkel symbool worden toegevoegd tijdens gratis spins en die vermenigvuldigerwaarden worden bij elkaar opgeteld en toegepast op eventuele winsten waarin ze verschijnen. Een scattersymbool dat tijdens de gratis spins in de symboolspinnerbox belandt, geeft een extra gratis spin. Het maximale aantal mogelijke gratis spins is 7.

Bovendien profiteert elk symbool dat de upgrade-functie heeft gekregen ook van elke functie die eerder werd toegekend aan het opgewaardeerde symbool.

Onze gedachten over de Ozzy Osbourne Gokkast

Hoewel er niets revolutionair is aan deze gokkast, is het rijk aan functies, heeft het een geweldige soundtrack en is het een ontzettend plezierige game om te spelen. Het beroep gaat misschien wel verloren op de serieuze slijpmachines, want ondanks de schijnbaar 10.000x topoverwinning, zult u de overwinningen in het aanbod van small-medium de overgrote meerderheid van de tijd vinden.

De volatiliteit is op zijn best middelmatig, wat betekent dat je voor een buitensporige hoeveelheid tijd kunt spelen voordat je echt een enorme overwinning behaalt. Aan de andere kant activeer je veel vaker functies waardoor je betrokken blijft.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)