Game of Thrones Gokautomaat

Maak plaats voor de beste online gokmachine van de 7 koninkrijken, Winter is coming! Na meer dan een jaar wachten is de Game of Thrones gokautomaat er eindelijk.

De Game of Thrones gokmachine

De Game of Thrones gokmachine

En of je nu een fan bent van de boeken en de serie of niet, het is moeilijk niet weg te zijn van deze gokautomaat. Microgaming, het bedrijf achter Game of Thrones, heeft immers tonnen ervaring met het maken van gokmachines gebaseerd op films en bekende verhalen en het valt niet te ontkennen dat ze dit steeds met verve doen.

Wat is het?

De Game of Thrones gokmachine is een 5×3 rol, goed voor 15 lijnen en 243 manieren om te winnen, net als vele andere gokmachines. De geweldige animaties en aanlokkelijke graphics verplaatsen je zo naar de wereld van Game of Thrones. Microgaming, bekend van onder andere The Dark Knight Rises, Playbox, The lord of the Rings en Thunderstruck, heeft ook nu weer een meesterwerk gecreëerd.

Het is een non-progressieve gokmachine, wat betekent dat hoewel er geen mega jackpots zijn, je toch grote bedragen kan winnen. De gokmachine zelf is volgens kenners niet overdreven risicovol, je verliest je coins of munten niet te snel maar toch is het risicovol genoeg om grotere bedragen te winnen.

Hoe werkt het?

Er zijn 2 spelopties: de 15 lijnen (waar je minimum 0.15 kan inzetten) en de 243 manieren om te winnen (waar je minimum 0.30 kan inzetten). En de automaat heeft heel wat wild, scatter en multiplier symbolen, die op hun beurt voor meer winsten, bonus rondes en gratis spins zorgen.

Je kan winnen via de volgende manieren:
Ten eerste win je voor combinaties van opeenvolgende symbolen op een geldige lijn. Dit wordt vermenigvuldigd met je gokbedrag. Enkel de hoogste winnende combinatie per lijn wordt uitbetaald.

Daarna worden de “scatter” en “wild” symbolen uitbetaald. Deze worden opgeteld bij het bedrag dat je won via de lijnen en worden tevens vermenigvuldigd met je gokbedrag. Je kan ook een speciale bonus scatter krijgen als je 2 scatter symbolen rolt, dit is een willekeurig bedrag. Het “wild” symbool vervangt andere spelsymbolen en als je 3 wild symbolen rolt krijg je gratis spins.

De gokmunten zijn 0,01: 0,02 (standaard); 0,05; 0,10. Je kan tot 10 000 munten winnen in het normale spel, 50 000 met de gratis spins en 7 500 in het bonus spel.

Bonus ronden

Je favoriete Game of Thrones personages verschijnen in de bonus ronden. Alle 4 huizen maken namelijk deel uit van deze rondes. Rol je 3 of meer scatter symbolen dan kan je kiezen uit het volgende:

  • Bij het Baratheon huis krijg je 8 spins met een x5 vermenigvuldiger, maar je krijgt ook extra geld als je 3 baratheon symbolen gecombineerd hebt.
  • Bij het Lannister huis krijg je 10 spins met een x4 vermenigvuldiger, en krijg je extra geld bij 4 gecombineerde Lannister symbolen.
  • Bij het Stark Huis krijg je 14 gratis spins met een x3 vermenigvuldiger en krijg je extra geld bij 5 gecombineerde Stark symbolen.
  • Bij het Targaryen huis krijg je 18 gratis spins met een x2 vermenigvuldiger en krijg je extra geld bij 6 gecombineerde Targaryen symbolen.

Dit aangevuld met de beelden van de serie maken deze automaat zeker het spelen waard

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)