Het Bier Haus is gewoon een leuk spel!

Het Bier Haus spel is natuurlijk geïnspireerd op een knus Duits biercafé. Het ontwerp van het spel doet meer specifiek denken aan het Oktoberfest in München wat elk jaar gehouden word in September. Lekker bier staat centraal en dat betekent uiteraard ook een hoop gezelligheid en plezier. Zo wordt er bijvoorbeeld opwindende ”hoempapa” muziek gespeeld wanneer je een spannende bonus ronde aan het spelen bent. De rest van het spel is ook helemaal in de sfeer van pullen bier en lederhosen. Bier Haus speelt overigens ook erg soepel met mooie animaties en als speler kun je altijd verwachten dat er iets leuks gaat gebeuren.

De symbolen passen perfect bij de Duitse Oktober-fest stijl

De symbolen zijn uiteraard ook gebaseerd op dingen die je in een biercafé zult vinden. Een pul, een glas, een sexy barmeisje en een accordeon. Het verbaasd ons niks dat het wild symbool pullen bier zijn, de mensen van WMS zijn ontzettende bierliefhebbers. En ze houden ook van mooie vrouwen. Het scatter symbool wordt namelijk gerepresenteerd door een aantrekkelijke barvrouw in de welbekende Beierse kleding. Dit is ook meteen de belangrijkste feature in deze game. Ze leveren ontzettend veel gratis spins op en dat is bij Bier Haus uiteindelijk de weg naar de overwinning.

Free spins is een belangrijk onderdeel van Bier Haus

Als je als speler vijf keer een scatter weet te spinnen dan krijg je vijf gratis spins. De kans lijkt daardoor vrij klein, maar bij Bier Haus krijg je het scatter symbool behoorlijk vaak te zien. Daardoor vormen de free spins een groot onderdeel van deze machine. Je kunt in totaal zelfs 80 free spins in één keer verdienen. Als je tijdens de free spin rondes nog meer scatter symbolen weet te draaien dan krijg je nog meer gratis spins.

De jodelaar is ook veel waard

Oostenrijk lijkt wederom verward te zijn met Duitsland in deze slot machine. Het symbool dat het meeste waard is is namelijk een jodelaar. Deze levert in totaal maximaal 500 credits op. Voor een slot machine die niet progressief is lijkt dat misschien enigszins aan de lage kant. Maar net als bij het free spins symbool heb je bij Bier Haus een behoorlijke kans om die te spinnen. Daardoor is het relatief eenvoudig om een mooi bedrag bij elkaar te spelen. Daarvoor moet je natuurlijk ook wel een beetje geluk hebben.

Bier Haus heeft geen bonus game

Er zit geen bonus game in Bier Haus. Je zult je geld dus vooral moeten verdienen tijdens de free spin rondes. Het is jammer dat er geen extra feature bij zit. Bier Haus is een leuke slot machine maar er zit niet echt een extra element bij waardoor deze gokmachine zich echt onderscheidt van de concurrentie.

Bier Haus is een vermakelijke slot machine

Het thema van Bier Haus is opvallend. Dat is eigenlijk ook meteen het meest in het oog springende van deze slot machine. Het ontwerp is mooi en de animaties lopen allemaal vloeiend. Zelfs op een smartphone is deze slot machine uitstekend te spelen. Verder zijn de winkansen aardig. Bovendien is de slotkast erg overzichtelijk omdat er weinig toeters en bellen
aan zitten. Dit is een leuke en vermakelijke slot machine voor mensen die van bier houden.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)