Hit it rich! – Het Gokspel met film en tv serie themas

Image 1 - Logo and intro screen

Hit it rich is een van de vele spellen van Zynga. Net zoals vele andere slot machine spellen hebben ze verschillende themas die je kan unlocken. Het leuke aan Hit it Rich! Is dat ze film themas hebben. Ook heeft het andere leuke toevoegingen zoals de Giant Jackpot.

Normale spelmodus

Net zoals iedere gokkasten app heb je 5 rijen met plaatjes die draaien. Combinaties van verschillende plaatjes zorgen voor verschillende uitbetalingen, afhankelijk van het thema die je aan het spelen bent. Hit it rich! doet dit met verschillende themas erg leuk. Het Farmville thema ziet er bijvoorbeeld heel anders uit dan het Duck Dynasty thema.

Image 2 - Farmville Theme Game

Dit is het Farmville thema, als je op Draai drukt dan verdwijnen alle velden en komen er nieuwe terug.

Verder heb je in dit spel ook weer niveaus waar je langzamerhand weer nieuwe themas mee vrij speelt. Bij ieder niveau krijg je wat gratis munten en wat status points waarmee je uiteindelijk de VIP Room in kan en andere bonussen mee kunt krijgen.

Giant Jackpot

Dit is een spel modus met twee draaiende slots. Eentje van 3 plaatjes en eentje van 5 plaatjes. Je maakt hierdoor extra kans om te winnen. Ook speel je hier mee met vele anderen die tegelijkertijd de Giant Jackpot proberen te winnen. Dit zorgt ervoor dat de jackpot extreem hoog is. Je moet wel extra munten inzetten om met de Giant Jackpot mee te kunnen doen. Maar als je wint krijg je daar ook wat voor terug!

Amuletten met speciale effecten

Soms als je een level omhoog gaat of als je speelt krijg je een amulet. Amuletten kan je inzetten voor speciale effecten. Sommigen verhogen je win kans, anderen verhogen je uitbetaling. Veel amuletten hebben een duur van één uur. Na een uur kan je weer een nieuwe amulet gebruiken.

Naast amuletten heb je ook andere leuke minigames zoals de dagelijkse race, waarbij je tegen anderen mensen moet spelen die het spel ook hebben. Hierbij helpt het als je mensen kent die het spel ook hebben. Je mensen ook uitnodigen via Facebook. Overigens kan je dit spel ook op Facebook spelen.

Kort samengevat: Hit it rich! is een leuk alternatief op andere gokspellen. Het heeft dezelfde basis regels als anderen, maar heeft veel leuke toevoegingen. Let er wel op dat het niet geheel gratis is aangezien je ook in-game aankopen moet doen om extra munten te krijgen als je blut bent!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.0/5 (1 vote cast)
Hit it rich! – Het Gokspel met film en tv serie themas, 4.0 out of 5 based on 1 rating