Hitman

Aantal wielen: 5
Aantal winlijnen: 15
Min inzet/winlijn: $0.01
Max inzet/winlijn: $0.25
Max Muntstukken per lijn: 20
Max Per Spin $/£/€: 75
Scatter Vermenigvuldiger: Ja
Gratis Spins: Ja
Hoogste Jackpot: 4,00 munten of €20,000
Progressieve jackpot: Ja
Software Leverancier: Microgaming

Meest populaire Hitman-slots van Microgaming

Hitman slot game is ontwikkeld door Microgaming thema in de film die het verhaal vertelt van de ingehuurde moordenaar die de wereld rondreist om zijn slachtoffers te sturen – maar natuurlijk alleen degenen die het verdienen. Deze gokkast zit vol met bonusfuncties, dus voor elk wat wils. Hitman bevat vijftien winlijnen verdeeld over vijf rollen en het legt de essentie van de videogames en films zeer goed vast – de beklijvende soundtrack draagt ​​ook bij aan de algehele sfeer.

De meeste symbolen in dit spel en ze omvatten een mes, een garrotte, een dodelijke spuit, een sluipschuttergeweer, pistolen, een gelijkmatige hoeveelheid geld en drie weergaven van de gelijknamige held. De Hitman met gekruiste pistolen is wild en er zijn drie scattersymbolen – een laptop, een ’18’ logo en een insigne – die de bonusfuncties activeren.

Spelregels

Hitman Spelregels

De regels van het Hitman-slotspel lijken veel op de andere casinospellen.

  • De rollen worden van links naar rechts gelezen en de winnende combinaties inclusief de scatter-symbolen en wild-symbolen zijn meer waard dan de andere winnende combinaties.
  • De wild-symbolen kunnen andere symbolen vervangen en hebben ook multiplier-effecten, terwijl de scatter-symbolen winnende combinaties kunnen maken en gratis spins kunnen activeren.
  • Alleen de winnende combinaties op de gekozen winlijnen komen in aanmerking om dividend uit te keren.
  • Als u 5 actieve lijnen speelt, komt de rest van de lijnen niet in aanmerking voor enige winst, zelfs niet als ze wild-symbolen en geweldige winnende combinaties hebben.
  • De coupures waaruit u kunt kiezen zijn 0,05, 0,10, 0,20, 0,25, 0,5 en 1. De laagste minimale inzet is 0,05 per lijn. Er is ook een Bet Max-knop, waarmee u het maximale bedrag kunt inzetten, dat 75 credits per lijn is. U kunt ook kiezen tussen de automatische modus en de handmatige modus.

Symbolen en andere functies

Het meest interessante symbool in het spel is de Hitman zelf. Als je het vooraanzicht van Agent 47 tegen een witte achtergrond ziet, hoef je niet bang te zijn voor je leven. In plaats daarvan moet je dankbaar zijn, omdat dit een groeiend wild-symbool is. Kortom, het pictogram zal alle drie de rolposities op de haspel dekken terwijl winnende combinaties worden ingevuld.

Dit wilde Hitman-pictogram vervangt alle betalende spelsymbolen – exclusief bonussymbolen of scatters. De best betalende symbolen zijn de andere Agent 47 afbeeldingen, de meest lonende is 4.000x de waarde van de inzet waard die wordt ingezet als er vijf op een winnende lijn verschijnen, terwijl de andere twee 2.000x en 1.500x betalen.

De envelop met contant geld is het op één na meest waardevolle symbool en biedt een inzetmultiplier van 1000x. Er is een vrij plotselinge waardedaling als je bij de wapenpictogrammen komt, helaas. Maar nogmaals, deze komen vrij vaak voor en zorgen voor meer frequente overwinningen.

Vijf pistolen zijn 250x waard, terwijl vijf sluipschuttergeweren 200x betalen en de spuit tot 150x kan belonen. De hoogste uitbetaling van het mes is 100x en het springtouw kan je balans aanvullen met een 75x multiplier.

Er is ook een gokspel beschikbaar, waarmee winnende spins van het basisspel kunnen worden verdubbeld of verviervoudigd.

Bonusrondes

Er zijn drie bonusronden in het spel. De eerste hiervan is de ‘Contract’-bonus, die wordt geactiveerd wanneer drie’ Bonus’-laptops op de derde, vierde en vijfde rollen van de gokkast verschijnen. Dit zal een missie starten waarin je een enkel doel moet kiezen uit het ICA HQ-spelscherm, gevolgd door je favoriete wapen, waarbij elke selectie een andere bonuswaarde onthult. Beide waarden worden samen vermenigvuldigd om de betaling te bepalen, met een potentiële jackpot ter waarde van 270.000 munten.

Je kunt een iets kleinere prijs van 6.000 munten krijgen met de bonus “Insignia”. Dit wordt geactiveerd door drie insignia-pictogrammen op rol 1, 2 en 3. U kunt een van de drie symbolen kiezen om een ​​speciale vermenigvuldigerwaarde te onthullen die wordt toegepast op de totale inzet die tijdens de vorige draai is uitgezet.

Eindelijk is de gratis spins bonus. Dit wordt geactiveerd wanneer spinners drie of meer verspreide 18 certificaatsymbolen tegenkomen en, passend, 18 gratis spellen toekennen. Deze gratis go’s worden geleverd met een 2x vermenigvuldiger en de spins worden gespeeld met dezelfde inzetten en lijnen die in het spel waren toen de bonus werd geactiveerd.

Jackpot in het spel

hitman Jackpot in het spel

Er zijn drie grote jackpots die je moet zoeken in de Hitman-videoslot. De eerste is een 4.000x uitbetaling die optreedt wanneer u vijf van de Sniping Hitman-symbolen op dezelfde winlijn plaatst. De tweede is 6.000x uitbetaling die je kunt krijgen door het juiste symbool te kiezen in het Insignia Bonusspel. Ten slotte is er een uitbetaling van 270.000 munten waarmee u het Contract Bonus Game kunt winnen. Die verleidelijke jackpots helpen het vrij onderbetaalde 95,48 uitbetalingspercentage van het spel te compenseren.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)