Immortal Romance

Aantal wielen: 5
Aantal winlijnen: 20
Min inzet/winlijn: $0.01
Max inzet/winlijn: $0.05
Scatter Vermenigvuldiger: Ja
Gratis Spins: Ja
Progressieve jackpot: Nee
Software Leverancier: Microgaming

Beleef een onsterfelijke romance hier in het Platinum Play Online Casino, waar liefde, lust, hartzeer, verraad en meer DE kenmerken zijn van deze epische nieuwe saga, Immortal Romance Video Slot.

Je kan tot wel 3,645,000 munten winnen en in dit 5-wielig, 243 Ways jackpot. De Way wins worden toegekend voor combinaties van opeenvolgende symbolen, van links naar rechts.

Er zijn vier unieke Gratis Spins mogelijkheden en een Willekeurige Wild Desire attractie die de vier kamers der geheimen ontgrendelt, nog meer onthullend over de vier hoofdkarakters en hun achtergrondverhalen.

Open de eerste Kamer van Spins wanneer drie of meer Scatter symbolen op de wielen verschijnen. In deze kamer zal je Amber een beetje beter leren kennen. Hier kan je 10 gratis spins en een 5x vermenigvuldiger ontgrendelen.

Ontgrendel de volgende kamer en leer meer over Troy, een karakter die wel eens de “playboy vampier” genoemd wordt. Win iets gedurende de 15 gratis spins hier en de 6x vermenigvuldiger ligt voor het grijpen.

De volgende attractie, Rolling Reels, helpt je meer te leren over Michael, de illusoire 800 jaar oude vampier die verliefd geworden is op een mens. Een 5x vermenigvuldiger kan dankzij de 20 gratis spins gewonnen worden.

Sarah, onze heldin, geeft je 25 gratis spins om mee te spelen. Nog extra gratis spins kunnen gewonnen worden door in haar kamer te spelen.

Het inzetbereik ligt tusen 0.30 en 6 per lijn.

EIGENSCHAPPEN

Hier zijn de Immortal Romance online slot Game details die je moet weten:

  • Kijk uit naar de Wild symbolen die, op de scatter na, een substituut kunnen vormen voor eender welk ander symbool op de wielen.
  • De Gratis Spins ronde van het hoofdspel biedt tot wel 10 Gratis Spins, met Vermenigvuldigers tot wel 5 keer uw inzet.
  • Het spel biedt tevens een unieke Gratis Spins attractie per karakter. Kijk uit voor de Amber, Sarah, Troy en Michael Gratis Spins om tot wel 25 Gratis Spins te winnen.
  • De willekeurige Wild Desire attractie biedt 1 Gratis Spin.
  • Ontgrendel de Kamer der Spins om toegang te krijgen tot Gratis Spins in het spel.
  • Ontdek de geheimen en intriges achter elk karakter naarmate je vordert doorheen het spel.

IMMORTAL ROMANCE UITBETALING

  • Michael, een 800 jaar oude vampier heerst over de 20 Gratis Spins Rolling Wiel attractie in de derde Kamer, waarin opeenvolgende wins tot 5x vermenigvuldiger kan toekennen.
  • De helding van het spel is Sarah en dit is de laatste ontgrendelbare attractie. Het biedt tot wel 25 gratis spins met een mogelijkheid om nog extra gratis spins vrij te geven. De Wild Vine attractie van Sarah kan, wanneer geactiveerd, willekeurig de positie van meerdere symbolen inruilen in Wild alternatieven. Dit verhoogt de mogelijkheid tot grote winsten.
  • Avonturiers in de wereld van Immortal Romance hebben een kans om tot wel 72,900 chips te winnen gebruik makende van de verschillende bonus opties.
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.0/5 (1 vote cast)
Immortal Romance, 4.0 out of 5 based on 1 rating