Kom in de WK stemming met de Champions Cup videoslots

Champions CupHallo Voetbalfan/ videoslotsfan.  Het is zeker geen probleem om snel in de stemming te raken voor het WK voetbal. Dit gaat gemakkelijk door het spelen van de videoslot Football: Champions Cup. Kies je favoriete land en sleep mooie winsten binnen.

Zelf meespelen met het WK

Dit jaar gebeurt er veel op het gebied van voetbal, en dan met name in Rusland. Nederland speelt niet mee, en we kunnen ons eigen Oranjeteam kunnen we in juni niet aanmoedigen. En wie is nu jouw nieuwe favoriet? Misschien wel het team van de zuiderburen, de Rode Duivels?

Je kunt zelf toch wel een beetje meespelen met het WK, door tijdens de wedstrijden de Football: Champions Cup videoslot te gaan spelen. De wereldcup winnen is wellich leuker, maar….met de beste combi’s en het juiste team, kan het zelfs leuker zijn dan het Wk op de televisie.. Je kunt er immers veel geld mee verdienen.

Hoe werkt het: Football Champions Cup videoslot?

Een simpele uitleg: Football Champions Cup videoslot volgt hieronder:

Op je speelscherm zie je 5 rollen bij 3 rijen, en 20 winlijnen. Je kies eerst het land waarmee jij het liefste wilt spelen. Daarna gaat het toernooi van start. Je speelt met verschillende landen tegen elkaar, en wanneer je de juiste combinatie hebt win je veel geld. Er zijn verschillende symbolen om je te helpen, er is ook een bonusgame en je kunt ook gratis spins verdienen.

Video Football: Champions Cup

Dit NetEnt videoslot is maar een klein gedeelte van het gehele assortiment. Maar eerlijk gezegd is het toch extra leuk om te spelen tijdens een groot voetbalevenement zoals het WK!. Het evenement is begonnen op 14 juni en is op dit moment in volle gang. Rusland, het gastland dit jaar, heeft de openingswedstrijd gespeeld tegen Saudi Arabië. En nu is de stijd voor de wereldbeker in volle gang. Genoeg wedstrijden dus voor de echt voetbal-liefhebber! 🙂

Mexico heeft zelfs gewonnen tegen Duitland, wie had dat gedacht? En indien je een gokje hebt gewagd op Mexico, dan heb je een mooie winst kan ik me voorstellen.  m de wereldcup. Wie gaat er dit jaar winnen denk je?

Heb je trouwens al gehoord wat de Bondcoach van Korea heeft gedaan om de Zweden te misleiden?

Hieronder lees je artikel van nu.nl

Bondscoach Shin Tae-Yong liet zijn spelers tijdens de afgelopen interlands en trainingen regelmatig van rugnummer wisselen. Zo zou sterspeler Son Heung-Min met vier verschillende nummers hebben gespeeld.

“We hebben ze geruild omdat we niets weg willen geven aan onze tegenstanders”, onthulde Shin zondag op een persconferentie in de aanloop naar het duel. “Ki Sung-Yueng en Son Heung-Min zijn vermoedelijk vrij bekend, maar bij de rest zal het verwarrend zijn.”

Zuid-Korea speelde de afgelopen weken vriendschappelijke interlands tegen Honduras (2-0 zege), Bosnië-Herzegovina (1-3 verlies), Bolivia (0-0) en Senegal (0-2 verlies).

“We gebruiken deze tactiek omdat ik weet dat het voor Europeanen erg lastig is om onderscheid te maken tussen Aziaten”, legde de coach uit.

“Alle coaches voelen zich bespied door de tegenstander. Ook wij moeten de tegenstander analyseren om de wedstrijd te winnen. Ik vind het normaal om tot het uiterste te gaan om te winnen.”

Erg slim van de coach als je het mij vraagt.

Je kunt ook Football: Champions Cup op je mobiel spelen, en natuurlijk ook op de computer. Maar je kunt dus ook TIJDENS een voetbalwedstrijd dit leuke spel gaan spelen! Je pakt simpelweg je mobieltje erbij en je opent de Football: Champions Cup videoslot app. Je ploft neer op de bank voor de televisie met wat lekker snacks erbij. En terwijl de jongens de bal het veld rondtrappen, kun jij (tijdens de minder spannende momenten) je eigen balletje draaien op dkeze online gokkast. Wel zo leuk. Toch?

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)