Mayan Princess

Aantal wielen: 5
Aantal betaallijnen: 20
Min inzet/betaallijn: $0.01
Max inzet/betaallijn: $0.20
Max Munten per lijn: 10
Max Per Spin $/£/€: 40
Scatter Vermenigvuldiger: Ja
Gratis spins: Ja
Hoogste Jackpot: Start vanaf: 5000 Munten
Progressive jackpot: Nee
Software Leverancier: Microgaming

mayan-princess-gokkasten

Mayan Princess is een vijf wiels video slot game met 20 betaallijnen. Het spel is gebaseerd op een jungle thema met als centrale focus een Maya pyramide. Het thema dat in het spel gebruikt wordt is dat van de Mayabeschaving, beroemd voor hun geavanceerde en gesofisticeerde kalender, wiskunde en geometrie. De graphics gebruikt in dit slotsspel zijn vrij speciaal en zelfs de achtergrond is gemaakt

om te lijken op een eeuwenoude Maya tempel.

Het slots spel heeft een Antieke Beschaving thema en bringt de trotse en levendige cultuur van de Mayas tot leven in hun exotische wilde omgeving. De symbolen op de wielen zijn voorzichtig gekozen en beschrijven ieder facet van deze verloren era.

MAYAN PRINCESS REGELS

Alle winsten op de feature zijn verdubbeld dus u kan tot 100,000 munten winnen als u de top jackpot krijgt gedurende de bonus.
Het goede nieuws is dat de gratis spins opnieuw geactiveerd worden en dit een ongelimiteerd aantal keren. Dit kan leiden tot enkele
grote winsten, vooral als u tot 20 gratis spellen kan krijgen.

MAYAN PRINCESS FEATURE

Hier zijn de Myan Princess details die u zou moeten weten:

  • Het zal u opvallen dat er interessante animaties getoond worden tijdens het spelen van dit slots spel en een goed voorbeeld hiervan is de ronddraaiende gouden Mayagod die oplicht wanneer u een winnende combinatie heeft.
  • Wild Symbool: het wild symbool in het spel is het logo van een Mayaanse princes. 5 van deze wild symbolen op een actieve betaallijn betaalt de maximale jackpot van 5000 munten. Het kan ook elk ander symbool, op het verspreider symbool na, vervangen.
  • Verspreider Symbool: het verspreider symbool in het spel is het pyramide symbool. Het verspreider symbool op wielen 1 en 5 activeert de gratis spins feature.
  • Mayaanse Prinses Gratis Spins: de gratis spins worden toegekend wanneer het verspreider symbool verschijnt op wielen 1 en 5.

MAYAN PRINCESS UITBETALING

De Mayaanse prinses logos zijn wild en vervangen alle andere symbolen behalve de verspreidende pyramides. Vijf van de wild logos krijgen beloont met 5000 kredieten, vermenigvuldigd met uw lijninzet. Bij 10 munten per lijn wordt dit een mooie 50,000 munten of $500 tot $25,000, afhankelijk van uw muntgrootte.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)