Mega Moolah

Aantal wielen: 5
Aantal betaallijnen: 25
Min inzet/betaallijn: $0.01
Max inzet/betaallijn: $0.25
Max Munten per lijn: 5
Max Per Spin $/£/€: 6.25
Scatter Vermenigvuldiger: Ja
Gratis spins: Ja
Hoogste Jackpot: Start vanaf: $10,000.00
Progressive jackpot: Ja
Software Leverancier: Microgaming

mega-moolah-gokkasten

Mega Moolah is de laatste toevoeging aan de progressieve video slots and de eerste 4-laags progressieve jackpot slot van Microgaming dat een minimale jackpot van 1 Miljoen dollar biedt. Mega Moolah heeft een Wild, Vermenigvuldiger, een Scatter symbool, een Gratis Spins bonusspel en een willekeurig geactiveerd MM Progressieve Jackpot bonusspel.

Er zijn nog 40 andere mogelijke combinaties mogelijk om te willen met de wielen.

MEGA MOOLAH Regels

De beste strategie voor dit spel kan eigenlijk niet gemakkelijker zijn. Je moet gewoon op het maximale aantal lijnen inzetten om uw kansen te verhogen om in het willekeurig geactiveerde bonusspel te komen waarin u een kans heeft om een van de progressieve jackpots te winnen.

U kan maximaal 125 munten inzetten per spin. Om uw winstpotentieel te maximaliseren raden wij aan om op ALLE betaallijnen (25) in te zetten met een muntgrootte en -hoeveelheid waarmee u
zich comfortabel voelt.

Het Leeuw symbool is een wild en vermenigvuldiger symbool. Het vervangt alle andere symbolen (behalve Scatter Monkey) om wincombinaties te vervolledigen EN het verdubbelt de uitbetaling van de combinatie
die het vervolledigt. Twee of meer Scatter Monkey symbolen, eender waar op de wielen, zorgt dat u extra munten wint.

EIGENSCHAPPEN

Mega Moolah slot speldetails die u moet weten:

  • Mega Moolah Slots Wild Symbool. Het wild symbool is Wild Lion dat ieder ander symbool kan vervangen behalve het scatter symbool. Als je een betaallijn maakt dankzij het wild symbool, dan worden al uw winsten automatisch verdubbeld.
  • Mega Moolah Online Slots Scatter Symbool. Het scatter symbool is een wezen met een purperen gezicht. Het ziet eruit als een aap. Als u 2 of meer scatters heeft, dan zal de prijs uitreikt worden onafhankelijk van waar de scatters op het wiellanden. 3 of meer scatters geeft u 15 gratis spins.
  • Mega Moolah Slot Bonusspel. Als u 3 of meer scatter symbolen heeft op de wielen, dan worden u 15 gratis spins gegeven. Gedurende deze gratis spins worden al uw winsten verdrievoudigd. U mag meer gratis spins winnen in deze bonusronde.
  • Een ander bonusspel wordt willekeurig gestart. Eens dat dit gebeurt, dan wordt u automatisch naar een ander scherm gebracht met een rad van fortuin in Afrikaanse stijl.

MEGA MOOLAH UITBETALING

  • De hoogste winst op de wielen is 15.000 keer uw lijninzet of 75.000 munten bij maximale inzet. Dit wordt gewonnen wanneer u vijf wild symbolen op 1 lijn heeft. De tweede hoogste uitbetaling is 12.500 munten voor 5 scatters.De scatter symbolen activeren de gratis spins bonussen.
  • Krijg er 3 of meer van en dan wint u 15 gratis spellen met alle winsten verdrievoudigd. Dit kan de hoogste jackpot tot een leuke 225.000 munten brengen.
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.0/5 (1 vote cast)
Mega Moolah, 4.0 out of 5 based on 1 rating