Mermaid’s Millions

Aantal wielen: 5
Aantal betaallijnen: 15
Min inzet/betaallijn: $0.01
Max inzet/betaallijn: $0.10
Max Munten per lijn: 5
Max Per Spin $/£/€: 75 munten
Scatter Vermenigvuldiger: Ja
Gratis spins: Ja
Hoogste Jackpot: Start vanaf: 7,500 munten
Progressive jackpot: Nee
Software Leverancier: Microgaming

mermaids-millions-gokkasten

Mermaids Millions is een video slot spel ontwikkeld en geproduced door Microgaming, het vernieuwende bedrijf dat marktleider is onder online casino software bedrijven. Het bezit een thema dat grotendeels gecentreerd is onder water, mythologie en schattenjacht. Het is een vijf-wiels spel, met vijftien betaallijnen en een maximale inzet van 75 munten. Er is een wild, een verspreider en twee bonusspellen.

MERMAID MILLIONS REGELS

  • Wild Symbool: Het Neptunus symbool is een wild symbool en vervangt elke andere symboolcombinatie, behalve het Zeemeermin symbool en het Schat bonus symbool.
  • Verspreider Symbool: Als u twee of meer Zeemeermin symbolen krijgt op eender welke van de vijf wielen, dan wint u.
  • Gratis Spin Bonus Feature: Als u twee of meer Zeemeermin symbolen verspreid krijgt eender waar op de vijf wielen dan wordt u beloond met 10 gratis spins. Als u gedurende de gratis spins nogmaals 3 Zeemeerminsymbolen krijgt, dan krijgt u opnieuw 10 gratis spins.
  • Bonus Feature / Spel: Om het Schatten Bonusspel te spelen heeft u 3 of meer Schatten Bonus symbolen in 1 lijn op een geactiveerde betaallijn nodig.

EIGENSCHAPPEN

Hier zijn de Mermaid Millions Regels die u zou moeten weten:

Mermaid Millions heeft twee bonus features. De Schatten Bonus en de Verspreider Bonus. Drie of meer verspreide Zeemeermin symbolen wint u 10 gratis spins waarbij alle winsten verdrievoudigd worden. Dit verhoogt de maximale jackpot tot een verbazingwekkende 112,500 kredieten.

De gratis spins kunnen geheractiveerd worden en de Schatten Bonus kan ook op de gratis spins gewonnen worden.

MERMAID MILLIONS UITBETALING

Alle winsten op de betaaltabel tonen de winst voor 1 munt per lijn, dus als u met de maximale inzet speelt dan zal u vijf keer de betaaltabelwaarde uitgekeerd krijgen. De hoogste jackpot krijgt u voor vijf wild king neptunus symbolen wat 7,500 kredieten (37,500 bij maximale inzet) uitbetaald. De tweede hoogste uitbetaling is 30,000 munten voor vijf verspreiders bij maximale inzet. over het algemeen is er een goed gamma aan middelmatige winsten om u langer aan het spelen te houden.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)