Nieuw Microgaming-aanbod Combineert sportweddenschappen en -gokautomaten

Bookie of Odds is een nieuw spel van Microgaming met paardenraces als centraal thema. De bookie-thema gokkast is een 5-reel game die spelers tot £ 25 per draai biedt. Met een paar extra functies kunnen spelers hun weddenschappen veel meer aanpassen dan de meeste andere gokspellen toestaan.

Micro gaming maakt wedden op sport super gemakkelijk

Er zijn niet teveel slotboekspellen met sportsbook-thema. Daar is de Magic Seven van de klassieke Frankie Dettori, die zo dichtbij komt als bij een gokspel met een sportsbook.

Er zijn genoeg gokspellen met sportthema’s, maar alleen Microgaming dacht dat dit zowel liefhebbers van gokspellen als sportgokkers aanspreekt. De twee soorten gokken sluiten elkaar niet uit, dus het is een beetje verrassend dat het zo lang duurde voor een bedrijf om het idee naar voren te brengen dat sportweddenschappen en gokautomaten combineert.

Samen met Triple Edge Studios brengt Microgaming een game naar voren die kansen biedt die zelfs de meest geharde sportgokker laat genieten. Met een Return to Player van 96,31% is het bijna onmogelijk om niet weg te lopen met winnende nummers.

Bookie of Odds

Bookie of Odds lijkt in eerste instantie op je standaard gokkast. Spelers krijgen 5 rollen, met 10 winlijnen beschikbaar voor spelers om mee te winnen. Spins gaan van £ 0.10 naar £ 25, afhankelijk van hoe vaak de speler riskeert.

Waar Bookie of Odds het spel verandert, is de Reelbet Respin-functie. Net zoals het veranderen van de pootjes van een parlay-bet, kunnen spelers een specifieke reel zo vaak als ze willen op respin. In feite kun je elke specifieke rol zo vaak als je wilt respiniëren totdat je het ideale resultaat kunt vinden. Het kost je wat tijd, maar de potentiële prijzen zijn enorm.

Elke reel vertelt spelers hoeveel een respin onderaan de haspel zit. Hoe beter de omliggende rollen die in de rij staan, hoe meer een respin zal kosten. Ja, je kunt alle reguliere prijzen winnen van een respins met enkele rol.

Dus wat kunnen spelers winnen? Drie of meer scatter-tegels, die in de vorm van een gouden sportsbook komen, geven spelers meer gratis spins. Drie voor 10, vier voor 12 en vijf voor 25. Bij het uitdelen van gratis spins selecteert Bookie of Odds willekeurig één tegel die extra bonussen zal creëren als er drie of meer op verschillende rollen verschijnen.

Als drie of meer van je willekeurig geselecteerde tegels over de rollen verschijnen, neemt de geselecteerde tegel de hele rol over, wat in feite een gratis overwinning oplevert. En als spelers nog drie gouden sportsbooks raken, dan zijn er meer gratis spins voor jou. Dit kan oneindig doorgaan als je geluk hebt. Er zijn echter geen single-reel respins tijdens gratis spins.

Zoals eerder vermeld, is het uitbetalings-percentage een stevige 96,31%. Het percentage is eigenlijk hoger bij het gebruik van de single-reel respin. Wanneer je een Respin doet, neemt je RTP toe tot 96,5%. Op papier is het geen enorme stijging, maar het voelt wel alsof je vaker wint.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)