The Lord of the Rings

Aantal wielen: 5
Aantal winlijnen: 20
Min inzet/winlijn: $0.01
Max inzet/winlijn: $0.05
Max Jackpot: 1,900,000 munten
Scatter Vermenigvuldiger: Ja
Gratis Spins: Ja
Progressieve jackpot: Nee
Software Leverancier: Microgaming

De Lord of the Rings gokkast om gratis of met echt geld online te spelen in casino's

De Lord of the Rings-slot van IGT is gebaseerd op het veelgeprezen boek geschreven door J.R.R Tolkien maar bevat de meeste animaties en afbeeldingen uit de film die werd geregisseerd door Peter Jackson. De Lord of the Rings Slots is een leuke, actievolle en spannende game die spelers van slots en fans van Tolkien-boeken een plezierige gokervaring belooft.

De Lord of the Rings-slots is een spel met vijf rollen. Dit geeft de speler een grotere kans om winnende combinaties te maken en ook fantastische prijzen te verdienen. De minimale inzet op deze game is Euro 0,40. De game focust op het eerste boek in de Lord of the Rings-trilogie, The Fellowship of the Ring, waar een jonge Hobbit, Fro do, de ontmoedigende taak op zich neemt om de Ring of Power naar Mount Doom te dragen, omdat het de enige plek is waar het kan worden vernietigd.

Lord of the rings slot

Er wordt een fellowship gecreëerd met Elves, Dwarfs en Men om Fro te helpen met deze onmogelijke plicht. De game neemt spelers mee over verschillende delen van Middle Earth, waaronder Hobbit ton, Brie, Weather top, Riven dell, Lothario, the Mines of Moira en Amen Hen.

Een opvallend kenmerk van de game is dat het echt fascinerend is om te spelen en veel elementen van de film bevat, waaronder de videokunst en de soundtrack van de film. Terwijl hij in de game zit, wordt de speler omringd door luidsprekers van hoge kwaliteit die de goed georchestreerde soundtrack van de film afspelen en de speler het gevoel geven dat hij / zij daadwerkelijk in de film zit. Dit verhoogt de algehele gokervaring van de speler en het is een van de factoren waardoor spelers het spel uren achter elkaar kunnen spelen.

Instructies Lord of the Rings

Aangezien dit spel een slotsspel is, is het gebaseerd op dezelfde regels en uitbetalingsregels die reguliere gokautomaten hebben. Spelers moeten munten inzetten en wedden op winlijnen, afhankelijk van het inzetbedrag, het spel zal de spelers een uitbetaling toekennen. Er zijn verschillende wild- en scatter-symbolen die de speler helpen winnende combinaties te krijgen.

De wilde symbolen helpen de speler een winnende combinatie te maken, omdat deze zichzelf vervangt door een van de symbolen op de rollen. Als het wild wordt gebruikt op een Fro do-symbool, worden de punten die worden gewonnen op die combinatie verdubbeld. Een combinatie van drie scatter-symbolen die worden weergegeven door de Ring zal een bonusronde ontgrendelen. In dit specifieke spel krijgen spelers de kans om in 8 verschillende bonusspellen te spelen, waardoor ze gratis punten kunnen verdienen.

Bonusrondes

Dit is absoluut een van de meest opwindende onderdelen in gokmachines. De bonusronde in de Lord of the Rings-slots maakt dit spel leuk en plezierig terwijl spelers geld proberen te winnen. Deze bonusrondes worden ontgrendeld op basis van de verschillende mijlen die de speler heeft afgelegd. Dit komt omdat de verhaallijn synchroon loopt met het spel waar Fro do moet reizen met de Fellowship totdat hij de ring vernietigt. In dit spel worden de spelers naar verschillende delen van Middle Earth gebracht. Elk gebied dat ze bereiken is een bonusronde en het begint vanaf Hobbit ton en eindigt bij Amen Hen. Dit is de laatste plaats die de gemeenschap bereikt. in de eerste aflevering van de trilogie. Spelers moeten het spel constant spelen om het aantal mijlen te verhogen zodat ze de bonusronde-functie kunnen ontgrendelen.

De bonusrondes zijn gesynchroniseerd met de verhaallijn uit de film, aangezien de spelers moeten vertrekken vanaf Hobbit ton en zich een weg moeten banen langs de Ring Wraiths in de Prancing Pony, naar het huis van de Elfen in Riven en vechten tegen de balzaal in de mijn van Moira en vecht tegen de dreigende Urumqi Ha bij Amen Hen. Elke plaats beloont spelers met extra punten zodat ze meer punten krijgen, terwijl ze worden gestimuleerd om langer te spelen.

Lord of the Rings boeken, films en franchise

Lord of the Rings: boeken, films en franchise

The Lord of the Rings is een verzameling van drie boeken geschreven door J.R.R Tolkien. De boeken zijn de Fellowship of the Ring, de Two Towers en de Return of the King. Het is een fictief verhaal over een plek die Middle Earth heet, waar monsters, tovenaars en mannen het land regeren. Er zijn in wezen vier verschillende facties die deel uitmaken van de serie – Elven, mannen, dwergen en bogen. Sauropod, die op dat moment de meest kwaadaardige heerser was, besloot een ring te maken die krachtiger was dan alle ringen.

Na een gevecht tussen de mannen, de elven en de bogen wordt Sauropod verslagen en raakt de leider van de mannen corrupt door de ring. Hij verliest vervolgens de ring samen met zijn leven en na duizenden jaren wordt de ring opgericht door Smeary. Ook hij raakt corrupt terwijl de ring onnatuurlijk leven geeft. Hij verliest vervolgens de ring wanneer Bilbo Baggies, een Hobbit, vindt.

Het verhaal gaat in wezen over hoe zijn neef, Fro doen en de Fellowship, die twee mannen, een Elf, een Dwerg, een tovenaar en zijn drie vrienden omvat. Ze zijn van plan de lange reis naar Mordred te maken, waar ze de ring in de berg laten vallen en de vrede in Midden-aarde herstellen. Sauropod is echter op zoek naar de ring die zijn ziel terug zal brengen in fysieke vorm en loskomt op vernietiging en chaos op Midden-Aarde.

Peter Jackson, de regisseur van de drie films, herschiep dit verhaal in zijn films die van Lord of the Rings een van de meest gevolgde fictieve meesterwerken sinds Star Trek en Star Wars maakten.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 3.5/5 (1 vote cast)
The Lord of the Rings, 3.5 out of 5 based on 1 rating