Tower Tumble Gokkast van Relax Gaming

De Tower Tumble Gokkast is een andere zeer opwindende Relax Gaming-release waarvan de spinningacties plaatsvinden op een ongebruikelijk 6×6 gamingraster. Hier genieten spelers van winnende combo’s die zijn gemaakt door clusters van symbolen te laten landen voor genereuzere tumbling winsten die bijgevolg meer reelposities opleveren. Tijdens hun gamesessies kunnen spelers profiteren van de aarde-, water-, vuur- en luchtmodificatoren van het spel, en krijgen ze veel gratis spins.

Met de allereerste draai aan de Tower Tumble-gokkast, maken spelers daadwerkelijk een magische reis naar een verbluffend rijk van magische winsten. Deze unieke game is toegankelijk via elk apparaat van 0,10 tot 100 credits per draai. De RTP van de game staat op ongeveer 96,11%, terwijl de maximale uitbetalingen tot de inzet van 5.150x spelers gaan. Naast de lonende bonusfuncties, zit de Tower Tumble-gok ook vol met een interessant Tumble Reels-spelsysteem dat net zoals Megaways-gamingmotoren de winstkansen van spelers vergroten.

De gokkast kan worden beschouwd als het vervolg van de Temple Tumble-slot of als een op zichzelf staande titel. Hoe dan ook, de fantasiewereld zit vol met magische prijzen, betoverde plekken, torens, edelstenen en kristallen, naast andere glanzende details. Spelers die andere door Relax Gaming aangedreven slots willen verkennen, moeten zeker kijken naar Let’s Ready to Rumble, Temple Tumble Megaways, Caveman Bob, It´s Time, Journey to Mars, King of Kings en Great Pigsby.

Tower Tumble: bezoek een betoverde plek voor betoverende winsten
Boordevol een interessant fantasiethema, levert deze game heel veel magische winsten over zijn ongebruikelijke spelopstelling. Qua uiterlijk ziet de Tower Tumble er prachtig uit vol met interessante cartoonachtige beelden die samen een moderne, vrolijke en heldere look bieden. De rollen van de game zijn omgeven door stenen blokken, terwijl de achtergrond een prachtig betoverd bosgezicht toont met weelderige groene plattegronden en veel houtachtige details rondom.

De symbolen in het spel omvatten vier verschillend gekleurde drankjes die onderaan zijn geplaatst, terwijl de prachtige prinses zich bovenaan bevindt naast het hoofdheld-symbool dat een winst oplevert van maximaal 30x de inzet van spelers. Bovendien bevat de Tower Tumble-gokkast speciale wild-symbolen die zoals verwacht andere symbolen op de rollen vervangen en maximale uitbetalingen opleveren voor de inzet van 100x spelers.

Tower Tumble Gokkast Nederlands Gameplay

De wilds van de Tower Tumble Gokkast

Er zijn drie verschillende wild-symbolen die er anders uitzien maar dezelfde functie hebben. Winnende combo’s zijn hier gemaakt van drie tot zes symbolen die verticaal of horizontaal verschijnen. Net als bij andere games die deze gaming-engine gebruiken, komen de beste uitbetalingen met winnende cascades. Zoals eerder vermeld, gebruikt de setup van de game de Tumble Reels-engine dankzij welke symbolen over de rollen tuimelen en de gaming-setup vullen in plaats van draaien.

Terwijl ze naar beneden vallen, onthullen de stenen blokkers van het spel die op de rollen worden geplaatst symbolen die zijn gemarkeerd als elementaire tegels. Wanneer spelers een winnende combinatie scoren, worden de winnende symbolen van de rollen verwijderd om te worden vervangen door de hierboven geplaatste symbolen, terwijl blokkeertegels die naast deze winnende symbolen worden geplaatst ook worden verwijderd om standaardsymbolen te onthullen, een van de elemententegels van het spel of wildernis.

Zodra de tumblers eindigen en spelers hun winst ontvangen, wordt de ontgrendelde speciale Elemental-tegel geactiveerd om een ​​van de vier modificaties aan te bieden, waaronder aarde, lucht, vuur en water. De aarde-modificator is het speciale groene boek dat vier tot zes blokkeertegels verwijdert. De luchtmodificator wordt afgebeeld als de paarse boeken en het brengt een diagonale wildernislijn. De vuurmodificator is het rode boek en verandert een willekeurig gekozen groep symbolen in één standaardsymbool. De watermodifier is het blauwe boek en voegt tussen twee en vijf wildernis toe aan die blootgestelde posities op het rooster.

Tower Tumble Gokkast Nederlands Free Spins

De gratis spins van de Tower Tumble Gokkast

Om de gratis spins-bonus van de Tower Tumble-slot te activeren, moeten spelers alle geblokkeerde tegels van het raster in dezelfde draai leegmaken. Het belangrijkste doel hier is om de toren te beklimmen om hogere niveaus te bereiken, wat natuurlijk meer voordelen met zich meebrengt, waaronder toegevoegde winnende multipliers en extra gratis spins. Bovendien beïnvloedt deze bonusmodus ook de volatiliteit van het spel, die van laag naar hoog kan gaan over verschillende niveaus.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)