6 Nieuwe Hot Apps Die Je Moet Proberen

Image1 - CARROT

Om de paar maanden is het weer zo ver. Je begint weer met het verwijderen van allemaal apps die toen der tijd leuk en ‘hot’ waren. Maar na een paar maanden gebruik je ze niet meer. Dan komen er weer allemaal nieuwe apps aan en staat je telefoon al binnen een paar weken weer helemaal vol. Van al deze apps zijn er eigenlijk nog wel een aantal die wij zullen blijven gebruiken.

1. Everest

Everest App

Everest is een app die al je levensdoelen bijhoudt. Wil je nieuwe taal leren? Of heb je al altijd alle landen in Europa willen bezoeken? Of misschien de Everest ooit is beklimmen? Met deze app kan je makkelijk richting je levensdoelen werken. Het is een soort Facebook maar dan voor mensen die echt iets willen doen. Je kunt je doelen delen en tips krijgen over hoe je een stappenplan kan maken om je doel te behalen.

2. Temple Run 2

Temple Run 2

In elke top app lijst staat natuurlijk een mobile game die net ‘hot’ is. Temple Run 2 is niet zo populair als Angry Birds ooit was, maar het is nogsteeds erg leuk! De vorige versie Temple Run stond heel lang op de top lijsten. En terecht, het is hartstikke verslavend! Temple Run 2 is nog beter dan de eerste versie, met betere graphics, meer variatie, en een hoop extra features!

3. Rise Alarm Clock

Rise Alarm Clock

Wakker worden is altijd al lastig geweest. Rise Alarm Clock biedt een aantal opties die het net wat makkelijker maken om de ochtend te beginnen.

  • Het heeft een mooie simpele design die makkelijk te gebruiken is.
  • Je kan je telefoon schudden om nog even verder te ‘snoozen’ als je dat zou willen.
  • Het heeft een SleepTunes functie die wat muziek afspeelt voordat je gaat slapen.

4.CARROT To-do

Carrot to do app

Heb jij altijd al moeite gehad om dingen af te krijgen? Dan is CARROT de app voor jou. Het lijkt een simpele to-do list app, maar er zit nog veel meer achter. Elke keer als je iets van de to-do list hebt afgemaakt krijg je punten. Hiermee ga je niveaus omhoog met CARROT. Bij ieder niveau krijg je leuke rewards. CARROT heeft ook een persoonlijkheid, zoiets als SIRI met iOS. Als je te lang niks doet wordt CARROT boos, wat weer wat extra motivatie geeft!

5. Over

Over App

Er zijn al veel foto bewerk apps die je waarschijnlijk geprobeerd hebt. Over is een simpele app met een functie. Mooie typografie over je fotos zetten. Het lijkt misschien niet veel, maar de app geeft echt een leuke design-achtige look aan je fotos.

6. Directr

Directr App

Fotos bewerken is best wel makkelijk. Videos editen, dat is al heel wat lastiger. Veel mensen beginnen er niet aan omdat video edit programmas vaak erg ingewikkeld zijn. Directr maakt het lekker makkelijk. Het heeft een aantal hele handige functies en effecten waarbij je uiteindelijk een hele leuk vakantie video kan samenstellen. En dat dan allemaal op je telefoon of tablet!

Hopelijk vinden jullie deze apps net zo leuk als wij! Toch snappen wij dat er constante verandering plaats vindt op de app markt. Dus waarschijnlijk zien we jullie binnenkort weer met een nieuwe lijst van geweldige apps.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)