7 Android spellen die je kunt spelen zonder internet

Voor het spelen van de meeste moderne spellen moet je continue verbinding hebben met het internet. Dat is allemaal leuk en aardig wanneer je thuis, op school of op je werk bent. Maar als je onderweg bent heb je vaak geen internet in de buurt. Tijdens een langere busreis of vlucht kun je dan niet deze spellen spelen. En een ander aspect hiervan is privacy, weet jij immers altijd of het netwerk waarop je inlogt veilig is?

Hieronder vind je een lijst van zeven spellen die werken zonder online te hoeven zijn:

1. Angry Birds Star Wars II

Star wars heeft altijd tot de verbeelding gesproken van vele fans in Nederland en ver daarbuiten.

En om snel erg goed te worden in dit spel hoef je gelukkig niet een super moeilijke en vieze training in het moeras te doorstaan, onder het toeziend oog van een Jedi-Master zo groot als een hond.

Wanneer je ooit het originele spel Angry Birds gespeeld hebt, weet je hoe dit spel werkt in de basis.

Je kiest één van de 30 hoofdpersonen waarmee de gevestigde orde van de Melkweg van de troon gaat stoten. In deze versie heb je de mogelijkheid om tijdens het spelen te wisselen van hoofdpersoon, zodat je ook de mooiste actie foto’s kunt maken van je favoriete Star Wars held.

2. Knights of Pen&Paper 2

Dit spel heeft een befaamde prijs gewonnen als winnaar van het Independent Games Festival Student Showcase IFG 2013. Dit spel is een offline RPG en zijn uiterlijk zal vele fans krijgen in het pixel-art genre. Als je woord ‘’meta’’ opzoekt in een woordenboek, is de kans groot dat dit spel omschreven staat. In dit spel speel je per beurt, je kiest steeds welke typen aanvallen je wilt laten uitvoeren, welke acties je spelers uit moeten voeren en welke monster ze moeten doden. De laatste toevoegingen aan dit spel zijn de mogelijkheid om een doolhof aan kerkers te onderzoeken, een plek om je helden uit te laten rusten na een heftig gevecht en de gevechten zijn veel uitgebreider geworden.

3. Minecraft: Pocket Edition

Meer dan één miljoen mensen spelen tegelijkertijd dit spel op verschillende platformen. En dit aantal is niet eens het hoogste gemeten dagelijks gemiddelde.

Dit is allemaal dankzij de heerlijk simpele manier van spelen, waardoor dit spel niet moeilijk is en iedereen zal vanaf de eerste minuut genieten. Als de hoofdpersoon in een wereld gemaakt van bouwblokken, kun je alles bouwen wat je kunt verzinnen. Er is niets te gek! Je kun wapens maken en geavanceerde machines bouwen om je te beschermen tegen de monster die s’nachts tevoorschijn komen. Minecraft heeft ook een zeer grote groep fans die hun eigen dingen bouwen en delen met deze groep, bijvoorbeeld huizen, machines en zelfs hele werelden! Je kunt dit spel offline spelen en alles bouwen wat je wilt, en dit vervolgens allemaal delen met je vrienden wanneer je weer online bent.

4. Make More!

In dit spel maak je simpelweg Meer! Dit is een simpel spel dat niemand echt nodig heeft, maar wat iedereen heerlijk vindt om te spelen. De rollen zijn omgedraaid. Je speelt in dit spel de baas, en nu mag jij dus je werknemers alle vieze klusjes laten doen, mensen aannemen en ontslaan wanneer je niet meer tevreden over ze bent. Dit spelletje is perfect voor wanneer je ergens moet wachten, bijvoorbeeld op de bus of in de wachtruimte van de tandarts. Je verdiend tijdens het spelen dozen met cadeaus, die je kunt gebruiken om de baas te spelen die je wilt zijn.

5. Alto’s Adventure

Soms is het spelen van simpel spel heerlijk voor die momenten dat je je gewoon even wilt ontspannen. En aan één knop heb je dan meer dan genoeg. Voor dit soort momenten is Alto’s Adventure de perfecte oplossing. In dit spel daal je af langs een steile berghelling en red je lama’s die in nood zijn. Maar dit is niet enige reden wat dit spel zo leuk maakt. De graphics zijn super, je zult je nooit vervelen door de altijd nieuwe omgevingen, mooie achtergrond muziek en de vele prijzen die je kunt vrijspelen.

6. Zenonia 5

Wanneer je het super vind om monsters een kopje kleiner te maken, vreemde werelden te ontdekken en uitgebreide dialogen te volgen dan wordt je gegarandeerd een fan van dit spel. Dit 2d spel kan super verslavend zijn door de vele uitgebreide mogelijkheden die je hebt en de simpele bediening waarmee je alle opties goed kunt leren te gebruiken. Dit is een perfect spel voor tijdens die lange bus reizen, of tijdens een 12 uur durende vlucht. Met dit spel op je Android apparaat hoef je je nooit meer te vervelen.

7. Pixel Dungeon

Je kunt spelen als een vechter, een magiër, een vrouwelijke jager of een huurling. In dit spel is je hoofdpersoon gevangen in een doolhof van kerkers en je moet proberen te ontsnappen. Dit is makkelijker gezegd dan gedaan, je zult namelijk vele geheimen moeten vinden, magische planten moeten gebruiken en monsters slachten. Het uiterlijk van dit spel draagt bij aan het plezier, en dankzij de vele mogelijkheden zul je altijd meerdere manieren hebben om dit spel te spelen.

“Zoals je kunt lezen in deze lijst, heb je met deze spellen altijd veel plezier, waar je ook bent, met of zonder internet’’

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)