7 Android spellen die werken zonder Internet

Bijna alle Android spellen hebben een internet verbinding nodig voor het spelen, meestal moet je inloggen met Google account of je Facebook.. En vaak moet er dan regelmatig wat dingen gedownload worden als je bijvoorbeeld een nieuwe eigenschap krijgt. Maar lang niet altijd ben je verbonden met het internet, soms zit je in het vliegtuig en heb je geen bereik. En op sommige momenten is er geen Wifi..

Maar je hoeft niet bang te zijn dat er geen geschikte spellen zijn wanneer je veel reist, want er zijn ook spellen die je kunt spelen wanneer je offline bent. Je hoeft ze alleen maar te installeren voordat je op een lange reis gaat, en je kunt zonder zorgen genieten van een spel.

We hebben een lijstje samengesteld met de leukste spellen die offline werken:

  1. Plague Inc

Dit spel speel je de ‘Bad Guy’, en daarom is dit spel vanaf het eerste moment al anders dan de meeste spellen.

In dit spel creëer je een virus om de mensheid uit te roeien, dit doe je DNA punten te gebruiken zodat het virus resistent wordt tegen medicijnen. Dit maakt het virus nog dodelijker, het virus verspreidt steeds sneller naarmate het evolueert. Wanneer er een medicijn gevonden wordt, verlies je. En je wint wanneer de nieuwsberichten stoppen, dit is namelijk het bewijs dat de volledige mensheid is uitgeroeid.

  1. Cut The Rope

In dit spel moet je goed kijken welke touwen je doorsnijdt, zodat het snoepgoed in de mond van Om Nom terecht komt.

Je krijgt hierbij hulp van enge beesten, luchtkussens en andere touwen. De eerste levels zijn makkelijk en je hoeft er niet veel over na te denken, maar het echte plezier begint pas vanaf level 2. Daar kom je moeilijke puzzels tegen en vreemde tegenstanders die je touwen kapot schieten.

Er zijn meer dan 200 levels in totaal, dus je zult vele uren plezier hebben van dit spel.

  1. Doodle Jump

Dit spel kan je soms echt duizelig maken, maar als je eenmaal de basics onder de knie hebt, zal je veel plezier beleven aan dit spel.

Je moet de telefoon bewegen zodat je hoofdpersoon de andere platforms kan bereiken. Je zult hierbij vele obstakels tegenkomen zoals black holes, spinnen en andere monsters. Pas dus op! En zorg dat je hoofdpersoon met de grote neus niet weer helemaal naar beneden valt!

  1. Zenonia 3

Wanneer je ervan houdt om urenlang monsters en draken te doden, in vreemde landen vol met dialogen, dan vindt je dit spel fantastisch.

Dit spel is zeker verslavend, omdat de besturing super simpel is en je steeds weer een andere uitdaging vindt. Mede dankzij diepgang die het spel heeft is perfect voor tijdens lange bus reizen of tijdens een lange pauze op school.

  1. Strike Fleet Omega

Dit spel kun je zeker niet winnen zonder een goede tactiek. Je moet namelijk vechten met andere ruimteschepen en aliens.

Dit kan je doen met je ruimteschepen, je hebt de beschikking over ruimteschepen die zijn gemaakt om te vechten en om te verdedigen. De besturing is makkelijk en simpel onder de knie te krijgen. Druk gewoon op het ruimteschip dat je wilt gebruiken, en daarna op de vijand.. En wacht op de overwinning, maar natuurlijk is de vijand niet dom, dus je moet goed bedenken welk schip je waar moet gebruiken. Dit spel geeft je uren plezier.

  1. Mega Run

 Dit spel is gebaseerd op het bekende spel Mario, waarbij de hoofdpersoon snel door een wereld rent en spring.

En ondertussen punten scoort door vijanden te verslaan en power-ups te verzamelen. Dit spel is al meteen vanaf de eerste stap leuk om te spelen. De simpele besturing zorgt ervoor dat je kunt genieten van de snelheid en mooie   omgevingen, variërend van bossen tot aan vulkanen.

  1. Racing Moto

 Dit spel is een goed alternatief op de meeste race spellen waarbij je continue online moet zijn. En zeker liefhebbers van motor racen zullen dit spel waarderen. In dit spel race je op een snelle motor over de snelweg, maar je moet wel   oppassen voor de andere auto’s, motoren en vrachtwagens!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)