De top 10 Android spelletjes die je moet hebben

Het is een lastige keuze voor houders van een mobiel dat werkt op Android en die op zoek zijn naar spelletjes voor hun mobiel. Tik de zoekopdracht in in Google en je krijgt bijna 2 miljoen reacties. Daarom zetten we de tien meest populaire spelletjes maar even voor je op een rij. Wie vind je wat jij zoekt!

Het blijft natuurlijk altijd gissen wat nu precies de top-10 spelletjes zijn voor Android. Smaken verschillen nu eenmaal. Maar wij hebben het internet voor je afgezocht en gekeken naar spelletjes die veelvuldig zijn gedownload of die een positieve reactie hebben gekregen. Nadat we de selectie hadden gemaakt, zijn we tot de volgende lijst gekomen.

Air Control1. Air Control. Heb jij wel eens gevolgen en je afgevraagd wat er moet gebeuren wanneer de piloten plotseling onwel worden? Nou; speel dit spel en je bent op alles voorbereidt. Het is aan jou om zowel vliegtuigen als helikopters veilig te laten landen door de de vliegbaan aan te geven die ze moeten volgen naar de landingsbaan, zonder dat ze botsen.

Angry Birds2. Angrybirds. Dit spel had eigenlijk op nummer 1 moeten staan, maar het spel is zo populair dat dat afbreuk zou doen aan de kans voor andere spelletjes. Angrybrids om het afknallen van vogels om zo een varkentje te vermorzelen. Klinkt logisch, is het niet? Wanneer je veelvuldig last van stress hebt, dan is Angrybirds zeker een aanrader! Het zal je doen opluchten!

Asphalt 8

3. Asphalt 8. Race spelletjes kunnen in geen enkel overzicht ontbreken. Of je nu een IPhone, Blackberry, Windows- of Android phone hebt; het snel overbruggen van een afstand blijft voor iedereen een populaire vorm van vertier. Asphalt 8 laat je kiezen uit 47 voertuigen en geeft je de kans om over andere auto’s te springen om zo als snelste de finish te bereiken.

Candy Crush Saga

4. Candy Crush Saga. Dit spel is een doorn in het oog voor iedere facebook gebruiker met vrienden die Candy Crush Saga spelen. Het lijkt er op dat elke 2 minuten een boodschap op je tijdslijn verschijnt. In Candy Crush Saga word je geacht snoepgoed te verschuiven op een raster om zo bepaalde doelen te bereiken. Mocht je denken dat snoepgoed verslavend is, weet dan dat Candy Crush Saga nog veel verslavender kan zijn.

Code busters

5. Codebusters. Een echt spel voor mensen die hun hersenen willen kraken. In Codebuster moet je een code van je tegenstander kraken. De code bestaat uit vier gekleurde pinnetjes. Dat klinkt eenvoudig, maar bedenk je dat het slimmeriken tijdens de 2e Wereld Oorlog bijna 2 jaar kostte voordat ze de codes van het Duitse leger wisten te kraken!

Crazy Taxi

6. Crazy Taxi. Heb je wel eens de klassieker Taxi met Robert de Niro gezien? Zet je dan maar schrap; in Crazy Taxi wordt ook jij geacht passagiers zo snel mogelijk te vervoeren, ongeacht wat je tegenkomt. Wees blij dat je de auto niet hoeft te verzekeren!

Dead Trigger 2

7. Dead Trigger 2. Verbijt jij je ook over alle oorlogen in de wereld? Speel Dead Trigger 2 om snel bij te dragen in het beeindigen van conflicten. In het spel heb je een scala aan wapens ter beschikking om zombies uit te roeien. Het spel is meer dan domweg afknallen alleen. Heerlijk om te spelen na pittige gesprekken met je manager of vervelende opdrachtgevers.

Doom

8. Doom. Is dit spel echt beschikbaar voor Android? Jazeker! Dit super-populaire spel voor de pc is nu ook beschikbaar voor mobiele Android telefoons. Schiet zoveel mogelijk demonen dood om zo naar het volgende niveau te kunnen.

Farming

9. Farming Simulator 2014. Wanneer je niet van snelheid of geweld houdt, dan is dit spel iets voor jou. In Farmin Simulator 2014 ga je terug naar de basis en word je een boer. Je zult je akkers moeten onderhouden en je gewassen verhandelen. Dat klinkt eenvoudiger dan het is!

Grand Theft Auto

10. Grand Theft Auto. Natuurlijk kan dit spel niet in dit overzicht ontbreken. Grand Theft Auto heeft heel wat tongen losgemaakt. Ervaar het zelf en zie hoe je je snel door de straten van San Andreas kunt bewegen.

Dat is onze top-10. Veel plezier bij het spelen van de spelletjes. Je zult vast iets van gading weten te vinden.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)