Keert Jeremy Clarkson terug naar Top Gear?

De meeste mensen weten dat je op heel veel dingen kunt wedden soms tot aan de meest vreemde dingen aan toe..
En behalve de oud presentator van Top Gear, was er de afgelopen periode ook ander nieuws om op te wedden.
Alweer een tijdje geleden hebben veel mensen een wedje gelegd tijdens de Royal Wedding. Je kon toen wedden welke beroemde mensen aanwezig zouden zijn. Elton John bijvoorbeeld: als hij aanwezig was, leverde dit een winkans op van 1-50. En de ex-vriendin van Prins Harry’s ex-vriendin   (Davy) had slechts een winkans van 1-2.
Gokken op regen of geen regen kon ook, net als het kapsel van Prins Harry’s of de kleur van Koningin Elizabeth’s hoed. De Britten houden nou eenmaal van gokken denken wij. Ze grijpen zo goed als elke kans aan voor een nieuwe weddenschap en een kans om geld te verdienen.
Op dit moment is een andere interessante weddenschap misschien wel de eventuele terugkeer van Jeremy Clarkson.

Een mogelijke terugkeer van Jeremy Clarkson in Too Gear? Wij hopen van wel.

Vanaf 2015 met het populaire auto programma zich redden zonder de originele presentatoren waaronder Jeremy Clarkson. Dit Tot toch wel groot verdriet van de grote groep trouwe fans.
En om eerlijk te zijn heeft het programma het moeilijk, afgelopen week nog besloot de huidige presentator Matt LeBlanc dat hij stopt bij Top Gear. Dit vanwege het vele reizen tussen Groot Brittannië en de Verenigde Staten wat natuurlijk erg veeleisend is.
En daarom kan het nu zo zijn dat een van de originele presentatoren terugkeert naar het beroemde auto programma.
Overigens is nog niet bekend wat de andere twee originele presentatoren zullen doen mocht het zover komen.
Maar als het aan de Engelse bookmakers ligt keren ze terug naar hun ”roots”. De mogelijkheid om een goede weddenschap te organiseren is altijd mooi meegenomen natuurlijk. En omdat het om een beroemde televisie show gaat, kunnen de bookmakers rekenen op vele spelers.
Er zal dus veel geld te winnen zijn.

De geruchtenmachine draait op volle kracht

Er wordt veel gespeculeerd over de opvolger van Matt Le Blanc.  En de winkans van deze weddenschap is toch wel interessant te noemen. Indien Jeremy Clarkson terugkeert win je met een odd van 8 op 1!
Maar ook Guy Martin wordt regelmatig genoemd als opvolger.
Natuurlijk heeft iedereen zo zijn of haar favoriet, maar ook Guy Martin zal zijn steentje bij kunnen dragen met zijn ervaring als auto coureur.
Jodie Kidd, het bekende model en tevens racefreak is ook geïnteresseerd om Le Blanc’s plek in te nemen.
Maar zeer waarschijnlijk zullen de meeste fans toch echt de voorkeur geven aan Clarkson. Of beter nog, “het gouden trio” Jeremy Clarkson, Richard Hammond en James May.
Maar of het ooit weer zover komt is maar afwachten, en mocht het niet zover komen, dan hebben we altijd nog die mooie herhalingen. Wie weet nog dat Oliver een rivier overstak in Afrika? Of de spectaculaire afdaling van de zandduinen in Zuid Amerika? De naam Top Gear brengt mooie herinneringen boven bij velen.
Maar zonder teveel af te te dwalen, we hadden het over weddenschappen.
En dan vooral vreemde weddenschappen..
De meest vreemde voorbeelden vind je hieronder, geniet en laat je verbazen.

Een paar andere nogal vreemde weddenschappen:

Phil Helmut, een gokliefhebber met vele interessante quotes, is bekend geworden door het aangaan van vreemde weddenschappen. Hij wedde bijvoorbeeld voor $50.000,- dat zijn goede vriend Huck Seed niet tot zijn schouders in de zee kon blijven staan, 18 uur lang dan wel. Zijn vriend Seed nam de weddenschap aan en dacht dat het een gemakkelijke overwinning zou worden. Maar hij was alleen een klein detail vergeten: de zee heeft namelijk het bekende effect dat eb en vloed het. Maar ondanks dat hij verloor, heeft Seed toch veel plezier gehad. En dat is waar gokken om draait toch?

Blijft het Kabinet bestaan of valt het uiteen?

Meestal gokt men tijdens bij WK-weddenschappen op de uitslag of op wie de eerste goal maakt, maar af en toe pakken mensen een ander onderwerp om op te gokken. Tijdens het WK van 2010 gebeurde dit ook. In deze periode had de regering het erg lastig je je misschien wel kan herinneren, het kabinet was weer eens gevallen. Het online casino Unibet had voor de deze gelegenheid een toch wel grappige weddenschap bedacht. Indien Nederland een nieuwe regering had voor het einde van het WK, dan won je zeven keer je inzet. Mark Rutte heeft dus meer mensen bezig gehouden dan al eerder gedacht werd.

De snelste goal

De snelste goal in de eindronde van het WK, is gemaakt door de Turk Sukur in 2002. Hij scoorde namelijk al na slechts 11 minuten, in de wedstrijd tegen Zuid Korea.  Wed jij dat er dit jaar iemand sneller zal zijn? Dan kun je winnen met een winst van 33/1…

Wie krijgt het eerste een rode kaart?

De snelste zijn is altijd goed zou je denken, maar niet als je de eerste bent met tijdens een WK-wedstrijd. De winnaar van deze ‘’prijs’’ is Jose Batista, een speler van  Uruguay. In 1986 tijdens een wedstrijd tegen Schotland, maakt hij al na 56 seconden een grove overtreding waardoor hij zich weer mocht gaan omkleden. Indien dit jaar een speler in minder dan 56 seconden een rode kaart krijgt, dan win je met 33/1.

Eindigen alle groepswedstrijden gelijkspel?

In 1982 speelde de uiteindelijke winnaar van het toernooi, Italië, alle drie groepswedstrijden gelijk. Als dit nou nog een keer gebeurd dit jaa, dan win je met  33/1.

Welk team krijgt de meeste rode kaarten tijdens de finale

In de finale van 1990 werden er niet 1, maar 2 spelers van hetzelfde team van het veld gestuurd. Je hebt een winkans van 40/1 als er in de finale van dit WK ook 2 of meere spelers van hetzelfde team van het veld moeten.

Meeste goals van 1 speler tijdens het gehele toernooi

De meeste goals van 1 speler tijdens het gehele toernooi. Dit mooie record staat op naam van Just Fontaine, hij behaalde dit record tijdens het WK van 1958. Hij scoorde maar liefst 13 keer gedurende 4 wedstrijden. Wed jij dat er iemand 14 keer gaat scoren dit toernooi? Dan is je winkans maar liefst 50/1!

Meeste goals van 1 speler in één wedstrijd

Het record van de meeste goals van 1 speler in 1 wedstrijd staat op naam van Oleg Salenko. Hij scoorde vijf keer voor het Russisch team, in een wedstrijd tegen Kameroen in 1994. Als er dit jaar een speler 6 keer of meer scoort in 1 wedstrijd. Dan levert je dat een winkans van 66/1 op.

Meeste toegekende strafschoppen in één wedstrijd

Het grootste aantal toegekende strafschoppen gedurende 1 wedstrijd is 5, tijdens de wedstrijd Argentinië tegen Mexico, in 1930. En als er 6 keer (of meer) strafschoppen gedurende 1 wedstrijd worden toegewezen, dan krijg je voor elke euro 100 euro terug. Een winkans van 100/1 dus.

De meeste doelpunten in 1 wedstrijd

De meeste doelpunten (voor 1 team in 1 wedstrijd van 90 minuten)ooit gemaakt is 10. Hongarije maakte deze doelpunten in 1982, in een wedstrijd tegen El Salvador. Een team dat 11 keer scoort in 1 wedstrijd van 90 minuten geeft je een winkans van 100/1.

Heb jij nog leuke ideetjes om op te wedden? We horen ze graag!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)