Ladbrokes breidt de sponsoring van St Leger uit

Ladbrokes

De Britse online en landgebaseerd sportweddenschappengigant Ladbrokes heeft zijn sponsoring van het St Leger uitgebreid voor een volgende 3 jaar, wat hun steun voor de oudste van de UK’s vijf Klassieke races tot 10 jaar brengt.

De sponsoring overeenkomst zal ervoor zorgen dat lopers op de St Leger van dit jaar, die plaatsvindt op het Doncaster Racecircuit als deel van het 2012 St Leger festival dat van 12 september tot 15 september duurt, kunnen wedijveren voor een recordbedrag van £550,000 aan prijzengeld.

“We hebben nauw samengewerkt met Arena Leasure en Doncaster om de reputatie van deze grootse race opnieuw op te bouwen,” zei Mike Dillon, Media Affairs Director voor Harrow-gebaseerd Ladbrokes.

St Leger races

Het Ladbrokes St Leger trekt nu topkwaliteits paarden aan en het race-bezoekende publiek is met duizenden teruggekeerd.

“Met paarden zoals de door Sir Michael Stoute getrainde Conduit die de Breeders’ Cup Turf wint en als Turf Horse van het Jaar in de Verenigde Staten gestemd werd, en tevens triomfeerde in de 2009 King George en Queen Elizabeth States, winnaars van de Gosden stal en Godolphin, de top yards hebben de race schitterend gesteund en de Ladbrokes St. Legers terug aan hun rechtmatige positie geholpen.”

Ladbrokes heeft het St Leger voor het eerst gesponsord in 2005 en de nieuwe overeenkomst zal hun steun voor de prestigieuze Klassieker, die voor de eerste keer gehouden is in 1776, tot en met 2015 verzekeren.

“We hebben een fantastische deal met Ladbrokes en zijn extreem dankbaar voor hun lange-termijnssteun aan het Doncaster racecircuit,” zei Mark Spincer, Managing Director voor Doncaster Racecourse.

“Deze laatste aankondiging toont hun toewijding aan de St Leger Stakes en het St Leger Festival waarin het een voorname rol heeft gespeeld in de verbetering en promotie ervan in het laatste decennium.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)