Legacy of Ra Megaways is een fantastisch Egyptisch woestijnavontuur

Blueprint Gaming brengt Legacy of Ra Megaways uit, een fantastisch Egyptisch woestijnavontuur

Blueprint Gaming, een ontwikkelaar van topklasse slots, heeft de nieuwste toevoeging aan hun online slot game-portfolio aangekondigd. Spelers kunnen nu nog een nieuw avontuur beleven in de Egyptische woestijn in Legacy of Ra Megaways, met een avontuurlijke grafrover als ze de verborgen kamers van oude graven verkent.

Kenmerken van deze online gokkast:

De achtergrond van het spel is een gebied vol met mysterieuze piramides. Mooie beelden wachten op het draaien van de rollen, samen met een meeslepende soundtrack om je volledig in alle actie te trekken. De speciale Megaways-monteur biedt tot 15.625 manieren om te winnen tijdens het spelen.

Volgens een recent persbericht met meer info:

Blueprint’s directeur marketing en relaties Jo Purvis gaf commentaar op het spel door te verklaren: “Legacy of Ra MegawaysTM neemt spelers mee op een reis door de Egyptische piramides waar grote winsten te vinden zijn als spelers met succes de tombe kunnen overvallen.”

Door de immens populaire Megaways-monteur toe te voegen, hebben we dit Egyptische thema een extra dimensie kunnen geven, en de Free Spin-ronde biedt spelers nog meer manieren om de schat te vinden.”

De extra spins-Feature van Legacy of Ra

In de nieuwe titel hebben spelers de mogelijkheid om een ​​extra spins-functie te activeren. Spelers zullen merken dat drie, vier, vijf of zes scattersymbolen op de rollen deze speciale functie activeren. Spelers verdienen 10 extra spins voor drie scatter-symbolen, 15 voor vier, 25 voor vijf en 50 voor zes symbolen.

Voordat de functie wordt gestart, wordt een willekeurig symbool als een speciaal symbool geselecteerd. Als je genoeg van het gekozen symbool op de rollen laat landen, zullen de symbolen worden uitgevouwen en de hele rol bedekken. Dit kan een hogere uitbetaling creëren.

De speciale functie kan ook opnieuw worden geactiveerd of spelers kunnen ervoor kiezen om de buy-infunctie te selecteren om tien gratis spins te kopen.

Het nieuwe Wolf Legend van Megaways:

Het gokspel voegt zich nu bij andere titels waaronder de Megaways-monteur. Wolf Legend Megaways werd medio april gelanceerd en bood spelers een klassieke gokkast met een avontuur over de legende van de weerwolf.

In de kern is Wolf Legend Megaways vergelijkbaar met alle andere Bonanza-achtige slots. Hij wordt geleverd met 6 haspels, die bij elke draai tussen 2 en 7 symbolen in hoogte variëren, iets dat tot 117.649 manieren mogelijk maakt om te winnen als het volledig is uitgevouwen. Het wordt gespeeld met behulp van een cascading reels-engine. Na een overwinning worden de symbolen die deel uitmaken van de winnende combinatie uitgestort en vervangen door nieuwe. Deze cascades gaan door en worden onderdeel van een kettingreactie, zolang nieuwe overwinningen worden gevormd.

Tegen een achtergrond van een canyon en met een huilende soundtrack die niet zo heel anders is dan Buffalo Rising, heeft hij het gevoel van het Amerikaanse wilde westen. De rollen hebben hier A tot en met 9 royals, naast kale arenden, bizons, poema’s en gouden wolven. De laatste is de meest lonende, waardoor je 50 keer je inzet krijgt als je 6 op aangrenzende rollen landt. De wolf met de achtergrond super maan is de wildernis en kan alleen verschijnen op de 4 posities boven de rollen.

Met Wolf Legend Megaways hebben spelers een verbazingwekkende 117,649 manieren om te winnen in de online gokkast. De game bevat een speciale Golden Streak-gokfunctie die kan worden geactiveerd wanneer drie of meer bonussymbolen op de rollen worden gevonden.

Wat vind jij van het nieuwe aanbod van Megaways? Wil je graag meer verschillende spellen zien van hun op de Nederlandse markt, of denk je dat er al genoeg leuke spellen te vinden zijn? Als je het ons vraagt is er altijd wel ruimte voor nieuwe spellen, en als ze zo leuk zijn als dit nieuwe spel kan onze dag zeker niet meer stuk!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)