William Hell bereikt deal met Passoker

William Hill- Casino

Passoker, het unieke in-spel gokproduct, heeft een leveranciersovereenkomst getekend met William Hill Online, the leidende sportweddenschappen en spellenproducent van het VK. De overeenkomst zal ervoor zorgen dat Passoker live gat op William Hill Sportsbook @ Racebook vanaf Februari 2012.

Passoker combineert elementen van in-spel gokken en kaartspellen – om een van de meest opwindende en onvoorspelbare manieren om in te zetten op live evenementen, te brengen.

Het spel, waarvoor geen behendigheid vereist is, kan gespeeld worden op eender welk live televisie-event – en het is eenvoudig om te spelen. Passoker spelers moeten simpelweg kijken naar het evenement waarin ze geinteresseerd zijn en bepalen welke inzet ze willen brengen naar de tafel. Dan worden ze willekeurig op een tafel gezet en het spel kan beginnen.

Passoker

Elke speler krijgt een willekeurige kaart toegewezen – gebaseerd op wat er vervolgens gaat gebeuren tijdens een live event. In het voorbeeld van een voetbalspel kan dit een corner, offside, een goal, een vrije schop enzo zijn. De speler met de winnende kaart krijgt de inzet van de andere spelers. De kaarten worden dan door elkaar geschud en het spel kan opnieuw beginnen.

De Passoker CEO Stuart Carr zei: “Tekenen met een van de best bekende namen in de industrie (William Hill) is een immens significante overeenkomst voor Passoker. De overeenkomst gaat ons potentieel publiek immens uitbreiden, met de kans om Passoker te spelen op williamhill.com wordt het spel mogelijk voor een groot aantal extra spelers.”

De COO van William Hill Online, Jim Mullen, voegde daaraan toe: “Passoker is een sterk innoverend product en eentje die veel nieuwe added value gaat brengen voor William Hill Online. Het gaat onze klanten meer mogelijkheden bieden om in te zetten op een aantal nieuwe en interessante manieren op hun favoriete sport en televisieprogramma’s.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)