Zeven opvallende spellen nu in Nederland verkrijgbaar via de Nationale Loterij

Zeven opvallende spellen nu in Nederland verkrijgbaar via de Nationale Loterij


Nederlandse Loterij is de naam achter zeven bekende kansspelen: Staatsloterij, Lotto, Eurojackpot, Million Game, Lucky Day, Scratch Cards en TOTO. Ook recentelijk toegevoegd is sportweddenschappen van Scientific Games, die nu ook in Nederland verkrijgbaar is via de Nationale Loterij.

Nederlandse Loterij is in 2016 ontstaan ​​uit de fusie tussen de Staatsloterij en Lotto. Dit zijn de zeven uitstekende spellen die nu in Nederland verkrijgbaar zijn via de Nationale Loterij. Onthoud dat je deze spellen online of met de lotto-app kunt spelen, zelfs vanaf je mobiel.

1. Staatsloterij

Staatsloterij

Als je in de Staatsloterij speelt, speel je in de oudste loterij van Nederland. In feite is het een van ‘s werelds oudste loterijen! Meespelen is eenvoudig. U koopt een kaartje. Je kiest een eindcijfer of … je laat het aan het toeval over. Op de dag van de trekking maakt de lotto bekend of je een mooie prijs hebt gewonnen met je lotnummer.

Je kunt spelen met een heel ticket (€ 15) of een 1/5 ticket (€ 3). Win je een prijs met een 1/5 ticket, dan win je 1/5 van deze prijs. Het is ook mogelijk om met meerdere tickets te spelen, bijvoorbeeld met een straat of een straat. Dan speel je mee met 10 tickets met alle eindnummers en heb je een gegarandeerde prijs!

Elke Staatslot heeft een uniek lotnummer bestaande uit twee letters en vijf cijfers. De laatste twee cijfers kun je zelf kiezen (bij een online ticket alleen het laatste cijfer). Voeg XL toe aan je ticket met hetzelfde ticketnummer voor een extra kans.

Elke 10e van de maand vindt om 18.30 uur de trekking van de Staatsloterij plaats op het hoofdkantoor van de Nederlandse Loterij in Rijswijk. Dit gebeurt onder toezicht van een notaris. De trekking bestaat uit twee delen: het jackpotspel en de trekking van winnende combinaties van lotnummers. Naast de reguliere trekking kun je ook spelen met de XL trekking. Vanaf 22.00 uur kunt u de tekeningresultaten inzien.

Er zijn ook elk jaar 4 speciale trekkingen: de Koningsdagtrekking op 27 april, de Droomsalaristrekking op 1 juli en 1 oktober en de nieuwjaarstrekking op 31 december. Deze speciale trekkingen hebben geen jackpot (spel). Het Jackpot-spel wordt getrokken met een automaat met 7 ballen: 6 blauwe en 1 oranje. Van deze 7 ballen wordt één bal getrokken. Is de oranje bal getrokken? Dan valt de jackpot en wordt er een lotnummercombinatie getrokken voor de jackpot. De jackpot valt niet met een blauwe bal. Deze bal wordt bij de volgende trekking niet in de machine geplaatst. Dit vergroot de kans dat de jackpot valt bij de volgende trekking. De trekking van winnende lotnummercombinaties wordt uitgevoerd met een digitale tekenmachine. De digitale tekenmachine wijst aan elke prijs een winnende combinatie van lotnummers toe.

Speel nu met de grootste prijzenpot van Nederland van in totaal € 400 miljoen. Klik hier om nu te spelen.

2. Lotto

Lotto NL

Spelen met Lotto is heel eenvoudig. Voor slechts € 2 per kaartje kies je 6 nummers tussen 1 en 45. Elke zaterdag worden er 6 winnende nummers en een reservenummer getrokken. Als je de 6 nummers goed hebt, win je de jackpot van minimaal € 2,5 miljoen! Je wint al van 2 correcte nummers. Als je ook het reservenummer correct hebt, win je een hogere prijs.

Geef jezelf een extra kans om een ​​groot bedrag te winnen met Lotto XL! Voor slechts € 1 voeg je Lotto XL toe aan je ticket en maak je elke zaterdag kans op extra prijzen tot wel € 1.000.000.

De Lotto XL-trekking vindt plaats na de reguliere Lotto-trekking op zaterdagavond en je speelt met dezelfde 6 nummers.

Ook elke laatste zaterdag van de maand is het Super Saturday bij Lotto. Er zal niet één, maar twee Lotto-trekkingen zijn. Als je aan beide trekkingen meedoet, heb je een dubbele kans om de Jackpot te winnen en kun je ook de Super Saturday-prijs van € 50.000 winnen.

Elke zaterdagavond vindt de Lotto-trekking plaats op het hoofdkantoor van de Nederlandse Loterij in Rijswijk, onder toezicht van een notaris. De trekking wordt uitgevoerd met een machine waarin de ballenset met 45 ballen wordt geplaatst. Van deze 45 ballen worden 6 winnende nummers en een reservenummer getrokken. De machine en ballensets worden jaarlijks gekeurd door het NMi (Nederlands Meetinstituut). Vanaf 21.00 uur kun je de trekkingsresultaten opvragen.

De trekking van lotto XL vindt plaats direct na de lotto trekking en wordt uitgevoerd met dezelfde machine en ballenset. Van de 45 ballen worden 6 winnende nummers en een reservenummer getrokken. Je speelt met dezelfde 6 nummers waarmee je al Lotto speelt.

Elke laatste zaterdag van de maand is Super Saturday. Deze trekking wordt uitgevoerd met een digitale tekenmachine die een winnende Super Saturday-code toekent voor de extra Super Saturday-prijs.

Klik hier om nu te spelen

3. TOTO

Bij TOTO kun je voorspellingen doen over sportwedstrijden of evenementen

Bij TOTO kun je voorspellingen doen over sportwedstrijden of evenementen. Dit kunnen voetbalwedstrijden zijn, maar ook andere teamsportwedstrijden of individuele sportwedstrijden. Per wedstrijd wordt aangegeven welke resultaten te voorspellen zijn. Je kunt spelen via de TOTO-app of TOTO.nl en via onze verkooppunten. De minimale inzet is € 1, – per weddenschap.

U kunt deze investering verhogen tot maximaal € 1.000. Op de homepagina staan ​​de belangrijkste en bijna startende wedstrijden voor je klaar. Het betreft een breed scala aan teamsporten en individuele sporten. Per spel wordt aangegeven welke resultaten te voorspellen zijn. Wil je zelf het wedstrijdaanbod samenstellen klik dan op de sport of competitie die je wilt zien en de wedstrijden worden direct getoond Als u meer dan één wedstrijd op uw spelblad selecteert, krijgt u verschillende opties om uw weddenschap te plaatsen.

Als je de geselecteerde wedstrijden in één weddenschap wilt plaatsen, selecteer dan op het spelformulier ‘Systeem’, voer je inzet in het bovenste vak in en plaats je weddenschap ‘ Als je de wedstrijden single wilt spelen, vul dan direct het vak onder de wedstrijd in met de gewenste inzet of scroll verder naar beneden en plaats je inzet ‘ De vakjes waar je tussen haakjes een getal hoger dan 1 ziet, bijvoorbeeld ‘singles (x3)’ als je 3 matches selecteert, geeft aan dat je daar een systeemweddenschap kunt plaatsen.

Je kunt TOTO online en in de winkel spelen. In de winkel kun je meespelen via je TOTO Store-app of via TOTOwinkel.nl. Ook online kun je spelen via TOTO.nl of via de TOTO apps (iPhone / Android) Als je al je wedvoorspellingen correct hebt voorspeld. Dan win je een geldbedrag. U wint uw inzet vermenigvuldigd met de kansen (winnende factoren) die zijn gekoppeld aan uw voorspelling. Over prijzen hoger dan € 449, – houdt Lotto bv kansspelbelasting in.

Dit bedrag wordt door Lotto bv aan de overheid betaald. In het geval dat u prijzen wint in meerdere transacties, worden deze prijzen bij elkaar opgeteld en dus uitbetaald als één prijs. Indien deze prijs hoger is dan € 449, – houdt Lotto bv kansspelbelasting in op deze prijs. Klik hier om nu te spelen.

4. Eurojackpot

EuroJackpot NL

Eurojackpot is een Europees kansspel waarbij je de Jackpot kunt winnen voor € 2 per ticket. De jackpot is altijd minimaal € 10 miljoen. Jackpot kan oplopen tot een recordhoogte van € 90 miljoen. Meespelen is heel gemakkelijk. U kiest 5 nummers en 2 bonusnummers. Als je alle nummers goed hebt, win je de jackpot. Elke vrijdagavond is er een trekking. De resultaten zijn om 22.00 uur bekend.

Eurojackpot is een Europees kansspel met achttien deelnemende landen. Daarom kan de jackpot zo hoog worden. Eurojackpot-spelers komen uit: Denemarken, Duitsland, Estland, Finland, Hongarije, IJsland, Italië, Kroatië, Letland, Litouwen, Nederland, Noorwegen, Polen, Slovenië, Slowakije, Spanje, Tsjechië en Zweden.

Je kiest eerst 5 nummers van 1 tot 50 en vervolgens 2 bonusnummers van 1 tot 10. Als je alle nummers goed op de trekking krijgt, win je de Jackpot.

De Eurojackpot-trekking vindt elke vrijdagavond rond 20.00 uur plaats in Helsinki (Finland). Deze trekking wordt uitgevoerd in overeenstemming met de Finse wet- en regelgeving onder toezicht en verantwoordelijkheid van de Gambling Administration Department van de Finse Nationale Politie Raad. Het resultaat van de trekking is een korte weergave van de trekking.

De Eurojackpot-trekking wordt uitgevoerd met twee machines. In de eerste automaat wordt de ballenset, die bestaat uit 50 ballen met de nummers 1 t / m 50 erop, geplaatst. Uit deze 50 ballen worden vijf winnende nummers getrokken. In de tweede automaat wordt de ballenset, die uit 10 ballen bestaat, met de nummers 1 t / m 10 erop, geplaatst. Van deze 10 ballen worden twee bonusnummers getrokken.

Klik hier om nu te spelen

5. Miljoen spel

Elke zaterdagavond is er een loting van Million Game. De winnende lotnummers worden alleen getrokken uit verkochte lotnummers. De uitslag van de trekking is elke zaterdagavond vanaf 21.30 uur beschikbaar op miljoen spel.nl. Bij het spel wordt eerst de gekleurde bal getrokken. Deze bal bepaalt voor alle drie de lotnummers (per prijzenpakket) of de hoofdprijs wordt verdubbeld of dat het miljoen wordt uitbetaald. Vervolgens wordt voor elk prijzenpakket een geluksbrief en vervolgens een lotnummer getrokken. Het lotnummer bestaat uit 5 cijfers en een letter. Als je alle cijfers en de letter op de juiste plek hebt staan ​​win je de bijbehorende hoofdprijs van € 20.000, € 10.000 of € 5.000. Als de geluksbrief hetzelfde is getrokken als de letter van het winnende lotnummer en er is een paarse bal getrokken, dan wordt uw hoofdprijs verdubbeld. Als de geluksbrief hetzelfde is getrokken als de letter van het winnende lotnummer en is de groene bal getrokken, dan win je € 1 miljoen. Elke zaterdagavond is er onder begeleiding van een notaris een trekking van Million Play op het hoofdkantoor van de Nederlandse Loterij in Rijswijk.

De Million Game-trekking bestaat uit twee delen: een trekking van de kleur en de trekking van winnende combinaties van lotnummers. Vanaf 21.30 uur kunt u de trekkingsresultaten inzien. Het tekenen van de kleur wordt uitgevoerd met een machine waarin de ballenset, bestaande uit 6 ballen (1 groene en 5 paarse ballen), wordt geplaatst. Uit deze 6 ballen wordt één bal getrokken. Als de groene bal wordt getrokken, kan de hoofdprijs worden verhoogd tot 1 miljoen euro. Als de paarse bal wordt getrokken, kan de hoofdprijs worden verdubbeld. De trekking van winnende lotnummercombinaties wordt uitgevoerd met een digitale tekenmachine.

De digitale tekenmachine kent aan elke hoofdprijs een geluksbrief en een winnende combinatie van lotnummers toe. Als de Lucky Letter overeenkomt met de letter van de winnende lotnummercombinatie, wordt de hoofdprijs van dat lotnummer verdubbeld of verhoogd tot 1 miljoen euro, afhankelijk van de getrokken kleurbal. Klik hier om nu te spelen Geluksdag

6. Lucky Day

Met Lucky Day bepaal je met hoeveel nummers je speelt. U kunt meespelen met 1 tot 10 nummers. De combinatie van uw inzet en het aantal gekozen nummers bepaalt het bedrag van de prijs die u kunt winnen. Hoe meer nummers u speelt, hoe groter de prijs die u kunt winnen.

 Je kunt spelen met minimaal 1 en maximaal 10 geluksgetallen. Hoe meer nummers u speelt, hoe hoger de te winnen prijs.

Kies uw eigen nummers uit 80 nummers. Of klik op de shuffle-knop en wij kiezen de geluksnummers voor je.

Je kunt spelen vanaf € 1,50 per kaartje tot een maximum van € 22,50. Hoe hoger uw inzet, hoe hoger uw winstbedrag!

Met het bonusspel is het mogelijk om tot 10x uw prijs te winnen. Met deze extra optie van Lucky Day kan uw prijs 1, 3, 5 of 10x worden toegekend. Meespelen met een bonusspel kost hetzelfde als uw inzet.

Elke dag rond 18.00 uur een Lucky Day-trekking vindt plaats op het hoofdkantoor van de Nederlandse Loterij in Rijswijk, onder toezicht van een notaris. De resultaten zijn na 19.00 uur bekend.

De Lucky Day-trekking wordt uitgevoerd met twee identieke machines. In de eerste automaat wordt de ballenset, bestaande uit 80 ballen, met de nummers 1 t / m 80 erop, geplaatst. Uit deze 80 ballen worden 20 winnende nummers getrokken.

Vervolgens wordt voor het bonusspel de ballenset in de tweede automaat geplaatst, die uit 51 ballen bestaat, met de nummers 1 (31x), 3 (17x), 5 (2x) en 10 (1x) erop. Het bonusnummer wordt getrokken uit deze 51 ballen.

Klik hier om nu te spelen

7. Krasloten

Met krasloten weet je meteen wat je gewonnen hebt.

Met krasloten weet je meteen wat je gewonnen hebt. Een kraslot koop je al vanaf € 1, -, online of in de winkel. Met krasloten maak je ook kans op prijzen tot € 250.000 netto! Scratch Cards heeft maar liefst 17 winnaars per minuut.

Er is een enorme keuze aan krasloten: er is voor ieder wat wils om te krassen! Prijzengeld is altijd belastingvrij.

De scratchie kost € 1 tot € 50 kaartjes.

U kunt een kaartje online kopen of in een van de vele verkooppunten in het land. Er is altijd wel een verkooppunt bij u in de buurt.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)