Book of Cleopatra Gokkast review

Het Book of Cleopatra slot game is erg leuk, en dan vooral voor de liefhebbers van Egypte. De geschiedenis en cultuur van dit land is verweven in dit mooie en leuk spel. Egypte, Cleopatra en slotgames gaan hand in hand kunnen we wel zeggen nadat we dit spel een paar uur gespeeld hebben. Het mystieke boek van Cleopatra kent de geheimen tot grote rijkdom, en dan in het bijzonder een groot geheim dat met kop en schouders boven de andere geheimen uitsteekt. Een geheim dat een grotere rijkdom verbergt dan je voor mogelijk hield. Maar hieronder kun je lezen hoe jij dit geheim in jouw voordeel kunt gebruiken.
Book of Cleopatra Slot Games

De vijf rollen van Stakelogic

Deze gokkast heeft vijf rollen waarop je kan winnen, drie rijen en tien winlijnen. Genoeg keuze dus om op jouw favoriete manieren te winnen. Je kunt hier niet alleen op meerdere manieren winnen, maar ook vaak. Want deze gokkast heeft een uitkeringspercentage van maar liefst 96.32%! Genoeg prijzen te winnen dus, en ze hebben nu ook mooie bonussen wanneer je je inschrijft. Stakelogic heeft een mooie gokkast ontwikkeld, die je nog meer te bieden heeft. Hieronder leer je meer.

De functies van de Book of Cleopatra gokkast

De functies van dit nieuwe spel zijn misschien niet allemaal meteen even duidelijk, maar daar brengen wij graag verandering in. De minimale inzet is slecht 0.01 euro, en de maximale inzet 50 euro. Niet teveel dus, en dat houdt het spel leuk. Het Wild Scatter symbool is te zien op het boek van Cleopatra, samen met het oog  van Ra. Op de achtergrond zie je ook dure juwelen aan de randen van een gouden hemel. Dit is dus een speciaal symbool wat de andere symbolen vervangt. Als je drie of meer van deze symbolen op je rollen hebt, krijg je een scatter prijs en bonus spins.

De twee symbolen van een farao en die van Cleopatra zelf passen perfect in de Egyptische cultuur. En er is zelfs een leuke Egyptische Bsket kat als symbool, compleet met een outfit van goud en juwelen. Net zoals een vogel in een kleurrijke outfit gemaakt van goud, dat zijn hoge status laat zien aan iedereen. Het spel heeft nog meer van dit soort mooie, karakteristieke symbolen uit het boek van Cleopatra waardoor het voelt alsof je mooie prijzen wint in het oude Egypte.

Stakelogic-Book-of-Cleopatra-online-gokkast

Gratis spins en mooie bonussen

In Book of Cleopatra krijg je een scatter bonus wanneer je drie scatter symbolen bij elkaar speelt, en tot 10x je inzet wanneer je met een speciaal expanding symbool speelt. Wanneer je met de gratis bonus spins speelt, worden alle standaard symbolen vervangen door het actieve expanding symbool om hiermee winnende combinaties te maken. Op die manier is het dus mogelijk om dit bonus spel opnieuw te starten, en dus nog meer extra mooie bonussen te winnen!

 

De opties van het Book of Cleopatra

Voordat je het extra bonusspel begint met de gratis spins, heb je de keuze om met vijf gratis spins te spelen met een 50/50 inzet. Op ieder gewenst moment kun je met de gratis spins spelen. En als je de gratis spins balans nooit naar de nul draait heb je hoogst mogelijke aantal gratis spins tot je beschikking!

Tijdens de gratis spins optie, wordt er willekeurig een symbool gekozen om een speciaal uitschuifbaar symbool te worden. Het boek van Cleopatra zal al snel onthullen welk symbool uitschuifbaar zal worden voordat de gratis spins starten.Dit expanding symbool wordt altijd gebruikt om de hele rol te bedekken wanneer een er een winnende combinatie wordt gespeeld.

 

Hoe is de uitbetaling van Cleopatra geregeld?

Het klinkt misschien wel té logisch, maar het best betalende logo in deze gokkast in de afbeelding van Cleopatra zelf. Met dit symbool kun je maar liefst tot 500x je inzet winnen! De Egyptische farao is ook een goed symbool om veel geld mee te winnen, met dit symbool win je namelijk tot 200x je inzet. En op de derde plaats is er de kenmerkende vogel met een uitbetaling van 75x je inzet.

Natuurlijk zijn de normale symbolen zoals de A, K, Q, J, en 10 van de partij, waarbij de symbolen A tot en met K je 15x winst geven. De Q, J, en de 10 geven je maximaal 10x je inzet. Tijdens het spelen van op deze gokkast, speelt er Arabische muziek op de achtergrond. Wanneer je wint, hoor je het fijne geluid van je winst die geteld wordt, erg fijn kunnen we wel zeggen. De gokkast staat in een traditionele Egyptische gokhal, met het kenmerkende uiterlijk waarmee je je dus echt in Egypte waant. Op de achtergrond zie je delen van Egyptische boeken, die er nogal mystiek uitzien en je doen nadenken over de betekenis ervan. Een leuke en aparte gokhal dus om te genieten van je winsten.

Stakelogic Gokkast Book of Cleopatra

Conclusie

Book of Cleopatra is een gokkast je echt eens moet proberen. De leuke gratis spins en de expanding symbolen zorgen voor een meer dan plezierige ervaring, met nog leukere winsten! De gokkast ziet er goed uit met veel kleuren en mooie details, en dit zorgt voor een luxe uiterlijk. Dus wacht niet langer en trakteer jezelf met deze leuke nieuwe gokkast.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)