Boom Pirates Slot

Boom Pirates slot neemt je mee op een vermakelijk en boeiend avontuur. Een explosieve, zee-slipje-aangedreven reis met Boom Pirates Slot.

Stel je de Caribische zeeën voor in de 17e eeuw, toen huurlingen op zoek waren naar nieuwe landen en eer en gerechtigheid alle betekenis verloren. Dat was de tijd dat het piratentijdperk op het hoogtepunt was en Foxium besloot dit te gebruiken als inspiratie voor hun nieuwste release. Ze gebruikten Boom Pirates slot om het verhaal van de kapitein Mary en haar bemanning te vertellen. Ga met ze mee voor dit swashbuckling-avontuur in elk Foxium Casino naar keuze.

Een swashbuckling, zee-slipje gevoed reis met een lading nieuwe en innovatieve technologieën.
De legendarische kapitein Mary pakt haar cutlass op en samen met haar volledig geanimeerde bemanning maakt ze kans om de niet-verdedigde poort over 9 spoelen en maximaal 10077696 betaallijnen te bestormen. De basisinstelling is 5 rollen met 4 rijen die kunnen worden uitgebreid tot een veld dat 9 rollen en 6 rijen beslaat.

Boom Pirates Gokkast Nederland

De explosieve ervaring van Boom Porates Slot

Hijs de Jolly Roger en bereid de kruitvaten voor als je Foxium wilt helpen hun nieuwste release, Boom Pirates, te vieren. Het lijkt erop dat deze jongens eindelijk hebben vastgesteld wat een online gokkast van hoge kwaliteit is. Dus blijf bij ons en laten we eens kijken welke schatten u kunt winnen als u ervoor kiest om bij Maria te staan.

Boom Pirates slot brengt het tijdperk van boekaniers weer tot leven, en daarmee krijg je een aantal prachtige kunstwerken, volledig geanimeerde en prachtig ontworpen 3D-personages te zien, en 3 explosieve speciale functies te ervaren die, als je een goed kan vechten, kan je gewoon belonen met geweldige schatten.

De innovatie van Boom Pirates

Voor degenen die misschien niet bekend zijn met Foxium, laten we het kort toelichten. Kortom, Foxium is een van die onafhankelijke studio’s waaraan Microgaming het platform levert, samen met de knowhow, terwijl de studio’s zich richten op het maken van de inhoud. In het begin worstelde Foxium om te begrijpen wat een goede gokkast is, maar door de dingen te zien, zijn ze begonnen op te groeien en veranderen ze langzaam in een echte gokspeler. Dankzij Boom Pirates is de gigantische sprong die ze hebben gemaakt meer dan zichtbaar, en dit is waarom.

Het enige dat gloednieuw is en verpakt in Boom Pirates is de Foxways Wonderways-technologie. Wat het doet, is het spelraster helpen dynamisch uit te breiden, terwijl de manieren om te winnen kunnen variëren van meer dan 1024 tot meer dan 1007696 betaalwijzen, en dat is voor een enkele draai. Dankzij dit zullen allen die lid worden van de vrolijke bemanning van Mary alleen in deze bonusronde een totale inzet van x3800 bereiken.

Baanbrekend met twee nieuwe baanbrekende, handelsmerktechnologieën, is Boom Pirates klaar om te ontbranden met innovatie wanneer het dit najaar de buccaneering-ervaring voor spelers oplevert. WonderwaysTM laat het speelraster dynamisch groeien voor een enkele draai, terwijl FoxifyTM de inzet van de speler met 50% versterkt om de kans op het activeren van het kenmerkende bonusspel van Boom Pirates te vergroten. Daarnaast is er de Free Spins-functie die een pool van 10 spins toekent die in een 9×6-raster wordt gespeeld.

De laatste in een selectie van sterke vrouwelijke hoofdrolspelers in Foxium-games, de angstaanjagende Mary is ook de ster van de andere exclusieve functies van Boom Pirates. Op elk moment kan ze van het scherm naar binnen zwaaien, met haar cutlass snijden en een niet-winnende draai veranderen in een five-of-a-kind match.

Sluit je aan bij Captain Mary en haar bemanning terwijl de Foxium de Jolly Roger hijst en je staat op het punt van een fantastische en actievolle ervaring die zowel in landschap- als portretoriëntatie kan worden gespeeld.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)