De Champions of Rome gokkast

Champions of Rome is een gokkast met een stoer gladiator / oud Romeins thema, komt van Yggdrasil Gaming en heeft 5 rollen en 20 winlijnen. Yggdrasil staat bekend om zijn uitstekende online gokkasten. Het spel ziet er super uit, er is ook een stoere Gladiator functie waarbij 4 wilds worden toegevoegd. Dit geldt ook voor de gratis spins functie, waar je de standaardmodus of de Deathmatch modus kunt spelen. Je kunt een vermenigvuldiger tot 4x winnen wanneer je minimaale 22,5 keer je inzet wint. Je hebt ook de optie om deze functie te kopen, waarmee je tot 4800 keer je inzet kunt winnen tijdens het spelen met een gratis spin.

gladiators of rome gokkast nederland 2019

De Champions of Rome is een online gokkast met 5 rollen en 20 winlijnen van Yggdrasil Gaming. Je kunt het spelen vanaf €0,20 cent tot aan €100 per draai, op zowel iOS en Android. Een oud Romeins thema met gladiatoren, aangevuld met veel bonus functies. De Gladiator functie voegt 4 wilds aan de rollen toe. Voor de gratis spins functie kun je uit twee modi kiezen en de wilds zijn ook te gebruiken voor deze gratis spins. De Deathmatch modus is te spelen met een vermenigvuldiger tot 4x.

Het uiterlijk van Champions of Rome

Champions of Rome neemt je mee naar een colosseum waar machtige gladiatoren de ultieme strijd voeren. Er 4 verschillende munten en verschillende dieren (adelaar, stier en leeuw) die gebruikte worden als symbool om mee te spelen. Er zijn 3 gladiatoren, de rode gladiator is de meest lonende en geeft je 2, 6 of 60 keer je inzet voor 3, 4 of 5 op een enkele winlijn. Er is ook een wild die alle andere symbolen vervangt.

Er zijn een paar bonusfuncties die je kunt gebruiken: de Gladiator functie die je activeert door 2 gratis spin symbolen op de rollen te krijgen. 1 van deze 3 wapens worden naar je gegooid en geven je 4 wilds:

  • Zwaard – dit zwaard geeft je een 2 × 1 en 1 × 2 wild op de rollen van de rode gladiator.
  • Strijdknots – een strijdknots geeft je een wild 2 × 2 op de rollen van de groene gladiator.
  • Drietand – een drietand geeft je 1 van de 4 willekeurige wilds op de rollen van de blauwe gladiator.

Als je 3 of meer gratis spin symbolen hebt, wordt de gratis spins functie geactiveerd. 3, 4 of 5 gratis spins geven je tot wel 600 keer je inzet. Als je deze gratis spins functie automatisch wilt laten activeren, kun je die bonus gebruiken wat je 50 keer je totale inzet kost.

De verschillende speelmodi

Er zijn verschillende modi om uit te kiezen, een Gladiator staat symbool als een hoge waarde in combinatie met een wapen (zoals je hierboven kunt lezen. Tijdens het spelen met deze gratis spins moet je goed het Beast symbool in de gaten blijven houden. In de trainingsmodus krijg je 8 gratis spins waarbij de rollen automatisch draaien, dus je kunt net zo lang oefenen totdat je gratis spins op zijn. De Deathmatch heeft 3 verschillende modi. Er zijn gratis spins met een 2x multiplier, een 3x multiplier, en 4x multiplier. Di spel is ook te vinden bij het Oranje Casino.

Alles draait om de gratis spins-functie, want de Gladiator-functie geeft je 4 wilds bij elke gratis draai. Wij bevelen je aan om te kiezen voor de Deathmatch-modus omdat de potentiële 4x-multiplier erg verleidelijk is. Je kunt namelijk veel geld winnen met de gladiatoren.

Conclusie

De meeste wintst heb je wanneer je de rollen van de rode gladiator vult, hiermee wint je tot 1200 keer je inzet. Als je dit doet in combinatie met de Free Spins-functie en de potentiële 4x multiplier, kun je op deze manier tot wel 4.800 keer je inzet winnen!.

Over het algemeen gezien is de Champions of Rome een goede gokkast van Yggdrasil Gaming. Je kiest je favoriete gladiator en het gevecht voor de meeste winst kan beginnen!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)