Draftkings werkt samen met Madison Square Garden

DraftKings werkt samen met Madison Square Garden Company (MSG) (NASDAQ: MSG) aangekondigd, waardoor de in Boston gevestigde exploitant sportweddenschappenpartner wordt van de New Basketball Association (NBA) New York Knicks en de National Hockey League’s New York Rangers en de arena van New York City.

Volgens het persbericht van 2 januari 2020 …

De operator in Massachusetts zal blijven dienen als de exclusieve dagelijkse fantasy sports (DFS) sponsor van het bedrijf, naast een DFS-partnerschap met de Westchester Knicks van de NBA’s G League.

Partnerschapsdetails:

DraftKings zal, via de uitgebreide overeenkomst, profiteren van grootse integratie in MSG-middelen, inclusief bewegwijzering buitenshuis, in-game promoties en digitale platforms.

Ook inbegrepen in de samenwerking is exposure tijdens elke Rangers en Knicks-game en tijdens uitzendingen op MSG-netwerken, evenals DFS-promoties tijdens games van de Westchester Knicks.

Chief Business Officer voor DraftKings, Ezra Kucharz, zei in het officiële persbericht …

“We zijn erg trots om de officiële partner voor sportweddenschappen te worden en blijven de DFS-partner van de beroemdste arena ter wereld en voor twee van de meest iconische franchises in alle sporten die daar spelen.

“Madison Square Garden Company staat erom bekend dat het fans onvergetelijke momenten bezorgt en deze nadruk op meeslepende betrokkenheid vormt een perfecte aanvulling op DraftKings en onze gelijkgestemde toewijding aan excellente ervaring.”

Ook commentaar was Executive Vice President, Marketing Partnerships voor Madison Square Garden Company, Ron Skotarczak, zei …

“DraftKings heeft zichzelf gevestigd als een van de meest succesvolle gamingbedrijven in de industrie en we zijn vereerd om onze samenwerking met hun ongelooflijke merk voort te zetten.

We zijn allebei vastbesloten ervoor te zorgen dat onze klanten de best mogelijke ervaring hebben en we kijken ernaar uit om nauw samen te blijven werken met DraftKings aan programma’s en promoties die onze beide bedrijven op significante en meetbare manieren ten goede komen.”

Draftkings werkt samen met Madison Square Garden en anderen

DraftKings en de New Hampshire Lottery zijn vorige maand niet alleen een overeenkomst aangegaan om SBTech, leverancier van sportweddenschappen, te verwerven, en lanceerden ook mobiele en online sportweddenschappen in de staat New England.

Bij de officiële lancering op 30 december 2019 plaatste gouverneur Chris Sununu de ceremoniële eerste legale sportweddenschap van de Granite State op de New England Patriots van de National Football League om Super Bowl LIV 2020 te winnen, naast mede-oprichter en Chief Revenue Officer voor DraftKings, Matt Kalish , en voormalig buiten linebacker Rob Ninkovich, die twee Super Bowls won met de Pats.

Na te zijn gekozen via een concurrerend biedingsproces, heeft de Executive Council eind november 2019 het contract van DraftKings met de New Hampshire Lottery goedgekeurd. Als onderdeel van de overeenkomst ontvangt de staat New England 50% van de inkomsten uit sportweddenschappen, wat de missie van de Lottery zal ondersteunen om fondsen aan te trekken ter ondersteuning van het onderwijs in de staat.

DraftKings is een Amerikaanse dagelijkse fantasy-sportwedstrijd en aanbieder van sportweddenschappen. Met het bedrijf kunnen gebruikers deelnemen aan dagelijkse en wekelijkse fantasiesportwedstrijden en geld winnen op basis van individuele speler- en teamprestaties in vijf grote Amerikaanse sporten (MLB, de NHL, de NFL, de NBA en de PGA), Premier League en UEFA Champions League voetbal, NASCAR autoracen, Canadian Football League, de Arena Football League, Mixed Martial Arts (MMA) en Tennis.

In augustus 2018 lanceerde DraftKings DraftKings Sportsbook in New Jersey en werd het de eerste legale mobiele operator voor sportweddenschappen in de staat. Sinds de lancering in New Jersey heeft DraftKings mobiele sportweddenschappen geopend in Indiana, Pennsylvania, West Virginia en is het van plan begin 2020 in New Hampshire te openen na het bereiken van een contract met de New Hampshire Lottery.

Wedden op sportwedstrijden in de detailhandel is beschikbaar in Iowa, Mississippi en New York. Met DraftKings Sportsbook mobiele en retailproducten voor sportweddenschappen kunnen gokkers in elke staat weddenschappen aangaan voor de meeste grote Amerikaanse en internationale sporten.

Vanaf april 2016 beschouwt de meerderheid van de Amerikaanse staten fantasiesporten (inclusief dagelijkse fantasiesporten) als behendigheidsspel en niet als gokken. [6] In november 2016 bereikten FanDuel en DraftKings, de twee grootste bedrijven in de dagelijkse fantasiesportbranche, een fusieovereenkomst. De fusie werd echter beëindigd in juli 2017 omdat deze werd geblokkeerd door de Federal Trade Commission, omdat het gecombineerde bedrijf een marktaandeel van 90 procent zou hebben beheerst. Vanaf juli 2017 heeft DraftKings acht miljoen gebruikers. [7] [8]

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)