Onze ervaring met het Fortune Slot

Turn Your Fortune is geïnspireerd op het Franse Art Nouveau en heeft 5 rollen en 40 betaallijnen voor jou om te gebruiken. Deze nieuwe gokkast wordt aangedreven door de software van NetEnt en is gebaseerd op de Fortune Wins game engine. In zowel de Fortune Re-Spins functie als de gratis spins functie verdien je verschillende symbolen om stappen te nemen en meerdere niveaus te beklimmen om tot 2000 keer je inzet te verdienen.

Visueel is het Fortune Slot een plaatje

Met een ingewikkeld decor zijn de symbolen op de rollen A, K, Q en J royals evenals dieren zoals slakken, koi karpers, schildpadden, uilen en leeuwen. De leeuw is het beste symbool en je krijgt hiermee 10 keer je inzet voor 5 op een winlijn.

Met de Fortune Wins spel engine kan je symbolen verzamelen om de stappen te nemen om betere muntwinsten te behalen. Deze stappen neem je in zowel de Fortune Re-Spins functie als de gratis spins functie. Beginnend op de laagste stap, is het jouw doel om de meter te vullen met 5 of 20 plaatsen om steeds 1 stap omhoog te gaan. Met 5 stappen kun je 150 keer je inzet in level 1 winnen. Er zijn 5 niveaus met sleutelsymbolen die het niveau verhogen, het is dus een leuk systeem die je echt beloont.

Gokkast 2019 Nederland

De functies van deze gokkast zijn uitgebreid

Turn Your Fortune wordt geleverd met een Fortune Re-Spins functie die wordt geactiveerd wanneer je 2 pauwen krijgt in combinatie met een win. Het winnende symbool is dan het ”verzamel” symbool, en alleen verzamelbare symbolen zijn sleutels die op de rollen verschijnen. Je krijgt dan gratis re-spins die je meteen kunt gebruiken. 5 verzamelbare symbolen verhogen de stap en 1 sleutel verhoogt het niveau met een enkele stap.

Turn Your Fortune komt ook met Free Spins die worden gespeeld wanneer je met 3 of meer pauw scatters speelt. Eenmaal binnen stop je het gratis Free Spins wiel met drie niveaus. Dit bepaalt hoeveel gratis spins je krijgt, meestal tussen de 7 en 13 spins. Het bepaalt ook het verzamel symbool en of je speelt verder op niveau 2, 3 of 4.

Tijdens deze functie geeft elke scatter je 1 extra gratis spin om meteen te gebruiken. Bovendien worden alle verzamelbare symbolen verzameld om de Fortune Wins meter een stukje te vullen. Er is ook een speciaal +10 verzamel symbool waar je veel baat bij zult hebben. Elke keer dat je de meter met 20 plaatsen vult, ga je namelijk 1 complete stap omhoog.

Als je niveau 5 stap 5 bereikt, krijg je maar liefst 2.000 keer je inzet! In de Fortune Re-Spins functie kun je 200 keer je inzet winnen. Turn Your Fortune is absoluut superleuk maar het kan vrij ingewikkeld zijn in het begin. Maar als je eenmaal aan het spelen gaat, wordt het je allemaal snel duidelijk en zul je zeker genieten van een leuk nieuw spel waarbij je veel zult winnen.

Conclusie

De sleutel tot het winnen in Turn Your Fortune is het blijven activeren van de Fortune Re-Spins functie of de gratis spins die je kunt winnen. Om hiermee dan vervolgens verzamelbare symbolen of sleutel symbolen te krijgen. Hoe meer je hiervan verzamelt, hoe hoger je winst is.

Het is totaal niet te vergelijken met andere gokkasten of uberhaupt andere spellen bij andere online casino’s. En hierdoor is het een gokkast waarvan wij zeker weten dat we er van tijd tot tijd een gokje op gaan wagen!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)