Wildcraft Gokkast van Kalamba Games

De Wildcraft Gokkast van Kalamba Games zit boordevol met magische dingen. Met de allereerste draai aan deze uitstekende gokkast met een fantasiethema gaan spelers samen met boogschutters, trollen en tovenaars op hun reis die zal leiden naar een opmerkelijke wereld van fantastische magie. Sommige van de echt betoverende bonus van het spel, waaronder jackpots, heel veel gratis spins en wilde rollen voor meer gulle winsten dan je ooit voor mogelijk hield.

Terwijl spelers zich een weg banen door dit magische, mysterieuze land dat leidt naar een afgelegen, betoverend bos met veel verschillende wezens, kunnen ze royale winsten over de 5 rollen en 60 winlijnen van het spel winnen. Afgezien van de verschillende royale bonusfuncties, ziet de Wildcraft Gokkast er prachtig uit met cartoonachtige grafische afbeeldingen en visuals van hoge kwaliteit die perfect overeenkomen met de epische achtergrondgeluiden van de game en films.

De ontwikkelaar van de game is een bekend bedrijf dat altijd indruk maakt met de releases van hun spellen waaronder dus deze nieuwe gokkast. Spelers die een andere door Kalamba Games ontworpen gokkast willen verkennen, moeten zeker de Zombie Queen, Caribbean Anne, Burning Diamonds, Midas Treasure, Joker 3600, Doctor Electro, Mermaids Galore, Age of Ice Dragons, Mammoths Chase Easter Edition, Hing Bao eens bekijken. De Ruby Hunter is ook een all-time favoriet van ons, vergeet deze dus niet wanneer je op zoek bent naar een leuke en spannende gokkast in een online casino.

Wildcraft Gokkast van Kalamba Games Nederland

De gameplay van de Wildcraft Gokkast van Kalamba Games

Wildcraft: Verken het betoverende bos voor opmerkelijke winsten
Zoals eerder vermeld, gaat de Wildcraft-gokkast helemaal over tovenaars, orcs en andere mysterieuze personages die in de spelconfiguratie van de game verschijnen. Terwijl spelers zich klaarmaken om rond te hangen met die mysterieuze wezens, verkennen ze tegelijkertijd het nogal betoverende bos van de game, dat enkele magische winsten verbergt. Deze moedige game met een fantasiethema zit boordevol eersteklas cartoonachtige graphics naast een aantal vreemde, tegelijkertijd uiterst lonende bonusfuncties.

Tijdens hun Wildcraft-spelsessies komen spelers personages tegen die lijken op Game of Thrones en Lord of the Rings-personages. De rollen van het spel worden afgezet tegen een interessante achtergrond met magische bomen, terwijl de symbolen verschijnen op een prachtig weergegeven, houten frame vol met kleurrijke banners. De gebruikte symbolen waren kleurrijke bollen, tovenaars, trollen en anderen. De game is toegankelijk via elk modern gamingapparaat van 0,60 tot 120 credits.

De meest lonende symbolen in de Wildcraft Gokkast van Kalamba Games zijn vrouwen met een slang, vrouwelijke boogschutters, paarse trollen met grote bijlen en tovenaars met een waarde van 25x, 75x en uiteindelijk de inzet van 125x spelers. Het wilde symbool van de game, afgebeeld als het boek van magie, vervangt andere symbolen op de rollen en brengt geweldige winsten met een waarde van maximaal 500x spelersinzet voor vijf symbolen op een winlijn.

Tijdens hun gamesessies zullen spelers magische bollen boven drie rollen opmerken. Deze lichtbollen komen elke keer tot leven als een afbeelding van een gekruiste pijlen op een schild landt. Dit staat bekend als de Wildcraft Wild Collection-bonus die paarse bollen omzet in roze bollen. Zodra spelers alle drie de orbs boven de rollen transformeren, wordt de hele haspel wild voor de volgende drie spins.

Wildcraft Gokkast van Kalamba Games Nederlands

Bovendien levert het landen van ten minste drie symbolen met gekruiste toetsen tien gratis spins op. Wat nog meer is, tijdens deze Free Spins-bonus, is de Wild Collection-bonus van het spel nog steeds actief. Bovendien brengt het landen van extra scatter-symbolen extra gratis spins. De Wildcraft-gokkast biedt ook een interessante Mission-bonus die leidt tot het belonen van jackpots ter waarde van maximaal 1.000x de inzet van spelers. Deze komen vrij vaak voor bij de spellen van de ontwikkelaar, waaronder platina, goud, zilver en brons jackpots.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)