Zeg vaarwel tegen Game of Thrones Slots die lijken op het iconische spel

Het is veilig om te zeggen dat Game of Thrones een van de meest populaire tv-series aller tijden is. Geen wonder dat fans nauwelijks kunnen wachten tot deze zondag, wanneer de show terugkomt voor het achtste en laatste seizoen na een twee jaar durende pauze! Als ingewikkelde theorieën blijven spruiten als onkruid over het hele internet (voornamelijk wie gaat a) zitten op de IJzeren Troon – als het nog bestaat als het eenmaal voorbij is, b) wie de dood van wie gaat zijn en c) iets over de finale gevechten, winter en die blauwgekleurde zombies met de naam white walkers), hebben we besloten om de show van de enige manier waarop we weten hoe te sturen – met een lijst met online slots!

Dus, we dachten dat, als je een fan bent, net als duizenden andere gelijkgestemde spelers op deze planeet, je waarschijnlijk de rollen van de mega populaire Game of Thrones 243 Ways-gokkast vaker hebt gedraaid dan je kunt tellen. Maar wat is er nog meer? Daarom hebben we een lijst met online slots t die je zou kunnen proberen als je geen genoeg kunt krijgen van A Song of Ice and Fire, of meer specifiek de legendarische Game of Thrones-gokautomaat. Bovendien is het een goede manier om afscheid te nemen van de show, vind je ook niet?

Castle Builder II Slot door Rabcat

Kastelen worden gebouwd, kastelen worden vernietigd en we hebben het gevoel dat er meer dan één fort zal vallen tijdens het laatste seizoen van Game of Thrones. Deze Rabcat-slot in het bijzonder kan echter een leuke manier zijn om vanaf de grond af aan je eigen fort te beginnen. Maak kennis met slot Castle Builder II!

Waarschijnlijk heb je de originele Castle Builder-slot een of twee keer eerder gespeeld en natuurlijk is het vervolg op meer dan één manier een upgrade. Denk aan gratis spins, fixed-wilds en speciale functies die je mogelijk aanzienlijke muntwinsten opleveren. Bovendien mag je je eigen avatar kiezen, een middeleeuwse wereld verkennen en coole materialen verzamelen om een ​​nog beter kasteel te bouwen. Entertainment is gegarandeerd!

Dragons Awakening Slot door Relax Gaming

Of je nu aan de kant van Daenerys Targaryen staat of niet, één ding is zeker: iedereen houdt van draken. En waarom zouden ze niet? Draken zijn indrukwekkende, formidabele wezens die in de meerderheid van de folklore over de hele wereld aanwezig zijn geweest. Dus, als je in de stemming bent voor een slot met een drakensymbool terwijl een samenvatting van Game of Thrones op de achtergrond speelt, raden we je aan de Dragons Awakening-gokkast te proberen.

Zodra je aan het vuren bent ontwaken ontwaken de Draken, en zul je zien hoe prachtig de drakensymbolen zijn. En dat niet alleen; deze Relax Gaming-gokkast heeft gratis spins, symbooltransformaties en tal van winstkansen!

Fire & Steel Slot door Betsoft

Next up – een online slot met de titel Fire & Steel! Kom op, heb je ooit een meer Game of Thronesque naam gehoord? En dat is niet alles; de beelden en symbolen zijn ook erg een lied van ijs en vuur. Hoe, vraag je dat? Wel, u hebt uw dappere Shieldmaiden, uw slagklare zwaardvechter, uw glanzende handschoenen, kronen en zelfs wenken die lijken op die van de huizen van Westeros. Meer dan genoeg, zou je niet zeggen?

Er is veel liefde voor deze Betsoft-gokkast – van magische stralen die symbolen veranderen in wildernis tot gratis spins en dubbelfuncties voor munten. Eén ding is zeker: als je in de stemming bent voor een prachtig ontworpen 3D-slot met coole speciale functies, moet je de Fire & Steel-gokkast zeker een draai geven.

Kingdom’s Edge Slot door NextGen Gaming

Ooit gespeeld NextGen Gaming’s Kingdom’s Edge slot? Het beschikt over verschillende middeleeuwse karakters – van koningen en tovenaars tot dwergen en krijgers en een topuitbetaling van x3000 je inzet!

Bovendien biedt deze middeleeuwse slot je twee verschillende wildernis – Silver King en Gold King – en een kans om allerlei soorten prijzen te winnen met multipliers. Maar een geheugensteuntje: dit is een slot met hoge volatiliteit, https://www.gokkastenonlinespelen.nl/nieuws/lootboxen-valt-dat-nou-onder-gokken-of-niet/dus als je een grote variantie-liefhebber bent, dan is deze voor jou!

Dragon’s Throne Slot van Habanero

De laatste plek op onze lijst vandaag is gereserveerd voor de Dragon’s Throne-slot van Habanero. In tegenstelling tot alle vier eerder genoemde slots, is Dragon’s Throne een progressieve jackpotgroef, dus als je de voorkeur geeft aan je slots met grote progressieve jackpots die eraan zijn gekoppeld, zul je het leuk vinden wat Habanero te bieden heeft.

Zodra je de gleuf opent, schreeuwt de beelden die opduiken Moeder van Draken. De gokkast zelf biedt ook een handige functie, het gevecht van de draak met gratis spins, waar je extra gezondheidspunten kunt krijgen als je draak wint. Natuurlijk is de volledig willekeurig geactiveerde jackpot waar hij zich bevindt, dus als je besluit om voor Dragon’s Throne te gaan, wensen we je veel geluk.

Welnu, dat besluit onze lijst met online slots die thematisch vergelijkbaar is met de al legendarische Game of Thrones-gokautomaat. Denk je aan andere gokautomaten? Of blijf je liever bij de Game of Thrones-slot?

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)