De 5 Hoogste Jackpots die je kan Winnen

Er zijn 2 soorten Jackpots, de vaste Jackpot en de progressieve Jackpot. Vooral de progressieve Jackpots kunnen hoog oplopen. Bij deze machines stijgt de jackpot per keer dat er gespeeld wordt op de machine (of machines van dezelfde soort) en de jackpot niet gewonnen wordt, als dit lang duurt of als veel mensen spelen kan dit natuurlijk oplopen tot meer dan een miljoen.

Mega Moolah Jackpots

Natuurlijk verandert de hoeveelheid in de Jackpot van dag tot dag bij deze games . Op het moment dat dit artikel geschreven is zijn de hoogste Jackpots als volgt:

 1. Mega Moolah
  Jackpot : Bijna 10 miljoen pond
  Omschrijving:
  Mega Moolah is een progressive game met een Afrikaans thema dat doet denken aan de Leeuwenkoning. Het heeft 4 levels van progressieve Jackpots, De Mega begint bij 1 miljoen, de Major begint bij £10.000, de Minor begint bij £100 en de Mini begint bij £10.
  De Mega Moolah jackpot is verbonden aan 5 slot machines:
  1. The original Mega Moolah
  2. Mega Moolah 5 Reel Drive
  3. Mega Moolah Summertime
  4. Mega Moolah Isis
  5.
  The Dark Knight
 2. Golden Sevens
  Jackpot: Meer dan 5 miljoen euro
  Omschrijving:
  Heeft het klassieke gokautomaat thema met de 7’s en het fruit. Bij 15x 7’s wordt de progressieve Jackpot getriggerd. De Jackpot start bij 10.000 euro
 3. Hall of Gods
  Jackpot: Meer dan 3,5 miljoen euro
  Omschrijving:
  Zoals de naam het al zegt is deze automaat aan de goden gewijd. De Noorse Goden om specifiek te zijn, namelijk Odin, Idun, Thor en enkele anderen. De machine heeft 5 wielen en heeft dus 15 scatters nodig.
 4. Gold Rally
  Jackpot: Bijna 2 miljoen dollar
  Omschrijving:
  Deze 3 wielgokautomaat heeft zoals de naam het zelf al zegt als thema goud zoeken. Het heeft symbolen als dynamiet, goud, de mijn. Bij 9 scatter symbolen wordt de progressieve Jackpot gewonnen.
 5. Jackpot Pinatas
  Jackpot: Bijna 2 miljoen dollar
  Omschrijving:
  Bij dit spel is de minimum jackpot 250.000 dollar. Het thema is Mexico en Pinatas. Als 5 Stier Pinata symbolen verschijnen op 1 betaallijn, win je de progressieve Jackpot.

Zoals eerder al vermeld zijn deze Jackpots slechts een momentopname en kan binnen 10 minuten een Jackpot gewonnen worden, waardoor een ander spel in de top 5 sluipt. Waar wacht je dus op?

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)