Lara Croft speelt ook graag in een Online Casino

Lara Croft is de vrouwelijk archeologe die bekend is van Tomb Raider. Deze franchise is in de jaren 90 begonnen als een game en zie je Lara ook op het grote scherm. Er zijn meerdere films gemaakt van deze games, en Tomb Raider tot op deze dag nog steeds erg populair. Lara Croft is in een korte tijd één van de meest bekende gezichten van de game industrie geworden. En nu heeft iemand zelfs bedacht om een slot machine met Lara Croft in de hoofdrol te ontwerpen. En deze versie is overigens een erg mooi uitgewerkt exemplaar met veel extra features. Dit zijn met name de gouwe ouwe klassiekers, maar er zitten ook een paar verrasende elementen in deze nieuwe game.

Deze slotmachine is compleet in stijl van Tomb Raider

Je kruipt in dit spel in de huid van Lara Croft. Een archeologe die om eerlijk te zijn veel oude kunstwerken kapot maakt tijdens haar ontdekkingsreizen. Een soort van vrouwelijke Indiana Jones zeg maar. Zowel de games én de films zitten boordevol actie en dat is in deze slot machine gelukkig niet anders. Het spelen op de gokkast is spannend door de vele features die je vrij kunt spelen. Alles draait erg soepel en Tomb Raider is zeker weten het proberen waard. Ontdek oude ruïnes en geniet van de schatten die je zult vinden. Alleen maar teren op de bekende naam van deze franchise is zeker niet alles, het is gewoon een goed spel! En mocht je Lara Croft helemaal niet kennen of als de games en films je niet aanspreken is deze gokkast een groot plezier!

Tomb Raider Slot Machine Nederland

De symbolen van de Tomb Raider slotmachine

Natuurlijk zijn de symbolen ook helemaal in stijl met archeologie en Tomb Raider. De 10, J, Q, K en A zijn mooi vormgegeven. De meer waardevolle symbolen zijn objecten die je in oude graven kunt vinden en natuurlijk plaatjes van Lara zelf. Er zijn meer dan genoeg mogelijkheden om één van de bonus features van deze slot machine vrij te spelen.

Bonus features en extra prijzen

Als je vijf logo wilds bij elkaar hebt dan win je de meest waardevolle prijs. Je krijgt 7500 keer je inleg. Er is natuurlijk ook een Lara Croft scatter symbool. Daarmee krijgt de speler gratis spins waarmee je tot 400 keer je inleg kunt winnen. Er is ook nog een standbeeld waarmee je in de bonus game terecht kunt komen.

De bonus games van Tomb Raider zijn leuk

Tomb Raider is een mooie slot machine waaraan je veel plezier zult beleven. Door de unieke bonus game is Tomb Raider één van de leukste slot machines die je kunt vinden begin 2019. Je kunt dit spel unlocken door drie of meer bonus symbolen te spinnen. Je gaat dan naar een nieuwe scherm waar je 12 standbeelden ziet waarvan je er 5 van mag uitkiezen. Als je geluk hebt kun je op die manier veel mooie prijzen winnen, de moeite waard dus!

De Tomb Raider slot machine is gewoon goed

Tomb Raider was altijd al razend populair, mede door de games en daarna de films. En nu hebben we ook een slot machine bij die de naam van Lara Croft alleen maar bekender gaat maken. Tomb Raider is een leuke slot machine om verslaafd aan te raken, in de goede zin van het woord. Je zult er veel, heel veel plezier van hebben met meer dan genoeg bonus features en games. Deze mogelijkheden het spel erg spannend omdat er elke ronde wel iets kan gebeuren.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)