We delen onze ervaring met de gokkasten van Divine Dreams

Divine Dreams is een gokkast met 5 rollen en 243 winlijnen van Quickspin. Je zult deel uitmaken van de Goddess of Wealth and Prosperity in niks minder dan een Indonesisch regenwoud. Het spel zelf is rustig je zult profiteren van multipliers op het bonuswiel, deze bonussen worden toegepast op elke winst. Je krijgt ook toegevoegde ”wilds” en Super Re-spin symbolen voor multipliers tot wel 20x op een re-spin. En soms krijg je zelfs een mega re-spin symbool voor een re-spin met multipliers tot 30x. Dit kan leiden tot een winst van maar liefst 7.414.9 keer je inzet op elk re-spin!

Divine Dreams is een Quickspin aangedreven gokkast met 5 rollen en 243 manieren om te winnen. Het spel vind plaats in de diepe regenwouden van Indonesië. Sluit je aan bij de Godin van rijkdom en welvaart vanaf €0,20 cent tot en met €100 euro per draai op desktop-, mobiele en tablets op zowel Android en iOs. Het wordt geleverd met een bonuswiel dat je multipliers geeft bij elke winnende draai. Kijk uit naar Yin Yang wilds en Super re-spin symbolen, waardoor je extra wilds en verbeterde multipliers krijgt.

Visueel

Visueel is Divine Dreams mooi, de rollen bevinden zich in een Indonesisch regenwoud. Het eerste dat opvalt is de kalmerende soundtrack die niet misstaat in een spa. Symbolen op de rollen bevatten 5 verschillende artefacten (stenen) en stenen dieren. Je hebt olifanten, slangen, apen, schildpadden en vissen. De olifant is het meest lonende symbool en geeft je 15 keer je inzet voor 5 op een winlijn. De lotusbloem is het wild symbool dat alle symbolen vervangt door het gratis spins symbool.

Je zal zien dat Divine Dreams wordt geleverd met een Bonus wiel. Op het Bonus wiel profiteer je van de Mystical Multipliers functie. Elke keer dat je een winnende combinatie krijgt, wordt de multiplier op het bonus wiel toegepast op jouw winst. Dit kan oplopen tot 10x! Er zijn ook 3 andere symbolen die op het bonus wiel kunnen verschijnen:

  • Yin Yang wilds symbool – dit activeert de Yin Yang Wilds functie waarbij 2 wilds aan de rollen worden toegevoegd met een willekeurig gekozen multiplier.
  • Super re-spin symbool – dit activeert de functie Sacred Re-spins, waarbij een minimum van 1 Yin Yang wild op rollen 2 tot 4 verschijnt. Je krijgt dan geüpgradede multipliers tot 20x.
  • Mega re-spin symbool – tijdens een Super Re-spin kan je een Mega Re-spin symbool plaatsen, waarmee je 1 re-spin krijgt met extra wilds en multipliers tot 30x!

Divine Dreams Slotspel

Onze conclusie

Divine Dreams komt ook met een Divine Free Spins functie die wordt gespeeld wanneer 3 of meer Divine Free Spins symbolen op de rollen verschijnen. 3, 4 of 5 belonen je met 8, 12 of 20 gratis spins. Als je eenmaal binnen bent, let je op het +3 spins symbool dat nog eens 3 gratis spins toevoegt aan je totaal. Wat nog belangrijker is, is dat de Yin Yang Wilds functie en de Sacred Re-spins functie ook van toepassing zijn. De lagere multipliers worden verwijderd, wat betekent dat je kan spelen met multipliers die to 30x kunnen bereiken. Je kunt dit spel vanaf vandaag spel bij de Casilando of Energy Casino’s.

Het spel geeft je veel variatie tijdens het spelen, dus je zult je niet snel vervelen. Bij Divine Dreams draait alles om de multipliers van de Sacred Re-spins functie. De potentiële 30x multiplier kan leiden tot uitbetalingen van 7.414.9 keer je inzet op elk respin (hetzij in het basisspel of de Divine Free Spins functie). Laat het rustige gevoel van het spel je niet voor de gek houden.

Dit spel kan je saldo behoorlijk snel opeten, of beter gezegd verslinden. Dit komt omdat dit spel heel veel verschillende uitkomsten kan geven. Laten we hopen dat de Godin van Rijkdom en Welvaart aan jouw kant staat.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)