Winnaar van Who Wants To Be A Millionaire krijgt maar 90 euro

Alle vragen goed beantwoorden van Who Wants To Be A Millionaire, maar met een onkostenvergoeding van 90 euro naar huis gaan?! Alan Russel had tijdens de show vijftien antwoorden op rij goed en zag zijn winst daardoor snel oplopen tot een miljoen pond. Toch krijgt Alan Russel maar een vergoeding van omgerekend ongeveer negentig euro.

De man deed, helaas voor hem, mee aan een testuitzending van het populaire programma Who Wants To Be A Millionaire. Dus helaas werd hij die avond toch geen miljonair.

De testuitzending van Alan Russel verliep tot grote verbazing van het gehele publiek vlekkeloos. Russel had een goede taktiek en wist op iedere vraag het juiste antwoord te geven. De engelsman ( een inwoner van Hartlepool een havenstad in Engeland besloot) om mee te doen, omdat hij volgens zijn vrienden tijdens quizzen in de pub ook bijna altijd alles weet.

Vanaf volgende week is de show weer te zien op de Engelse televisie en daarom werd voor de laatste keer een testuitzending opgenomen.

De Engelsman, wiens vriendin overigens bij het bedrijf werkt dat ’Who wants to be a millionaire’ produceert, zegt tegen The Sun dat hij van tevoren wist dat hij niks kon winnen. „Ik vond het al mooi om in die iconische stoel te zitten. Misschien dat ik me nu toch maar eens echt ga opgeven.”

 

De populaire spelshow Who Wants To Be A Millionaire

Deze spelshow is erg populair, wij leggen je graag uit hoe dit spel werkt.

Aan het begin van de show krijgen 10 kandidaten een meerkeuzevraag waarbij ze vier antwoorden in de juiste volgorde moeten zetten (bijvoorbeeld het chronologisch ordenen van enkele gebeurtenissen). De persoon die dit het snelst doet mag plaatsnemen in de stoel tegenover de presentator voor de echte quiz. En maakt dus kans om een miljoen te winnen.

Bij deze tv-quiz moet de kandidaat 15 meerkeuzevragen beantwoorden, waarbij elk goed antwoord de kandidaat een hoger geldbedrag oplevert. Na 15 vragen goed te hebben beantwoord wint de betreffende kandidaat de hoofdprijs. Elke vraag heeft vier antwoorden waaruit je moet kiezen. De moeilijkheidsgraad van de vragen stijgt naarmate het te winnen bedrag hoger wordt. Het is mogelijk om deze 3 hulp-lijnen in te schakelen:

  • Het publiek (door middel van stemkastjes)

  • Fifty-fifty (de computer streept twee foute antwoorden weg)

  • Een vriend bellen (30 seconden maximaal)

 

Het is dus een leuk spel, waaraan de hele familie kan meedoen. En het is dus ook een spel waarmee de jij je kan onderscheiden met de kennis die jij in huis hebt.. Mocht je dus vaker een quiz spelen, of gewoon veel dingen weten, geef je dan op voor deze spel-show. Of speel gezellig mee, met de hele familie voor de televisie! Plezier gegarandeerd!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)