Eerlijke review van de Robin of Sherwood gokkast

Robin Hood stal van de rijken om aan de armen te geven. Een goed thema voor een gokautomaat denk wij. Er zijn daarom ook verschillende Robin Hood-slots in online casino’s te vinden.

De nieuwste heet Robin of Sherwood. Deze gokkast is gemaakt door game-ontwikkelaar Microgaming, in samenwerking met de ontwerpstudio Rabcat Gambling uit Oostenrijk wat een mooi resultaat heeft opgeleverd.

Wat ons betreft mogen ze dat vaker doen, Robin of Sherwood ziet er fantastisch uit en heeft moooie graphics en animaties. Ook de soundtrack is om door een ringetje te halen zo mooi.

We speelden 1000 spins op Robin of Sherwood en ontdekten dat het Robin Hood-verhaal niet helemaal op deze gokkast van toepassing is.

Hoe werkt de Robin of Sherwood gokkast?

Robin of Sherwood heeft vijf rollen met drie symbolen per rol. De minimale inzet is 20 cent per draai.

Er zijn geen winlijnen. Je wint als je dezelfde symbolen op minstens drie opeenvolgende rollen vanaf links draait. Alle combinaties tellen. Je hebt 243 manieren om een ​​prijs te winnen (243 manieren worden genoemd, net als bij de populaire online slot Twin Spin).

De symbolen op de rollen van Robin of Sherwood bestaan ​​uit vrolijke figuren uit de legende van Robin Hood, aangevuld met vlaggen met de bekende speelkaartsymbolen A, K, Q en J.

Er is een Wild-symbool (joker), een bord met drie pijlen erop. Er is ook een scattersymbool: een boogschietdoel.

Als je ten minste drie scatterscènes uitspeelt, win je tien gratis spins. Tijdens de gratis spins schiet Robin Hood een voor een met zijn pijl en boog de J, Q, K en A van de rollen. Hoe verder je gaat in de bonusronde, hoe groter de kans op hoge prijzen.

Er is ook een extra in het basisspel: de Wild Turning Feature. Deze functie verschijnt willekeurig en zorgt ervoor dat sommige vlagsymbolen op een of meer rollen veranderen in een wild.

De 1000 spins van Robin of Sherwood

De gratis spins blijven in een redelijk tempo komen. We kregen 16 keer de bonusronde in 1000 spins. Dat is ongeveer 1 op 62 spins, dus je hoeft er niet te lang op te wachten.

De grootste hit in termen van gratis spins is een winst van € 19,09. Niet super spectaculair, maar ook zeker niet slecht.

De Wild Turning-functie voegt daarentegen nauwelijks iets toe. Dit loopt 31 keer, maar genereert slechts gemiddeld € 0,27. Met de hoogste winst slechts € 0,72.

En in het basisspel zijn er niet veel significante prijzen. De hoogste “normale” prijs in deze testsessie is slechts € 2,56. Dat is nog geen 13 keer de inzet …

Begrijp je wat we bedoelen? Hoe mooi deze gokkast ook is, het is niet bepaald opwindend om erop te spelen.

We verloren dus € 45,73 en we verveelden ons bijna de helft van de tijd.

Robin of Sherwood, onze conclusie:

Het verlies na 1000 spins bij € 0,20: € 28,03
De 5 hoogste overwinningen: € 19,09 / € 8,93 / € 8,52 / € 7,40 / € 6,22
Wild-draaifunctie: 31 keer (gemiddelde winst € 0,27)
Gratis spins: 16 keer (gemiddelde winst € 5,46)
Volgens Microgaming is het uitbetalingspercentage (RTP) van Robin of Sherwood 95,86%

Het uitbetalingspercentage van Robin of Sherwood

Het theoretische uitbetalingspercentage (RTP) van de online slot Robin of Sherwood van Microgaming is 95,86%.

Dit betekent dat op de zeer lange termijn, gemeten over miljoenen spins, deze slotmachine uiteindelijk 95,86 cent uit elke euro-inzet betaalt.

Als je een kleiner aantal spins speelt, kan het daadwerkelijke uitbetalingspercentage veel hoger of lager zijn – een kwestie van geluk dus.

We hadden blijkbaar minder geluk dan gemiddeld in de 1000 spins die we speelden voor onze review. Dit zegt dus niks over jouw kansen om te winnen bij Robin of Sherwood.

Robin of Sherwood is een leuke online gokkast van Microgaming en Rabcat Gambling, dat is duidelijks. Maar er is zoveel tijd en energie gegaan in het uiterlijk van de gokautomaat, dat het spelplezier enigszins op de achtergond is geraakt. Het is een leuke gokkast om op te spelen, maar er zit nog veel meer potentie in denken wij.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)